Bodrum Tostçusu birinci yıl dönümünü ücretsiz çay dağıtarak kutladı

DÜNYA 01.12.2023 - 14:34, Güncelleme: 01.12.2023 - 14:34 2764+ kez okundu.
 

Bodrum Tostçusu birinci yıl dönümünü ücretsiz çay dağıtarak kutladı

Burdur'da fast food işletmeciliği yapan Ali Kalyan, Bodrum Tostçusu fastfood işletmesinin kuruluş yıl dönümünü esnafa, vatandaşlara ücretsiz çay dağıtarak kutladı.
  Kendisine Has özel ürünlerle vatandaşa hizmet veren Bodrum tostçusu yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Ürettiği doğal ve sağlıklı fast food ürünleri ile dikkatleri toplayan Bodrum tostçusunun sadece Burdur’dan değil İl dışından da birçok müşterisi var.   Bir yıl önce vatandaşa  doğal ve sağlıklı  lezzetli gıdalarla  hizmet vermek için yola çıktıklarını anlatan Ali Kalyan “Çok şükür bir yılımızı doldurduk. Kuruluş yıl dönümümüzü vatandaşımıza, esnafa ve Ulu Cami etrafında satış yapan pazarcı esnafımıza ücretsiz çay dağıtarak kutluyoruz. Tek bir kuruluş amacımız vardı o da  Burdur halkına  sağlıklı, doğal ve lezzetli ürünlerle hizmet verebilmekti. Bu Kaliteyi tutturduğumuza inanıyorum. Sadece Burdur'dan değil Burdur dışından da birçok insan lezzetli ürünlerimizle tanışmak için buraya geliyor. Bugün akşama kadar çay ikramımız devam edecektir. Bizi tercih eden bütün dostlarımıza teşekkür ederiz” dedi.  
Burdur'da fast food işletmeciliği yapan Ali Kalyan, Bodrum Tostçusu fastfood işletmesinin kuruluş yıl dönümünü esnafa, vatandaşlara ücretsiz çay dağıtarak kutladı.

 

Kendisine Has özel ürünlerle vatandaşa hizmet veren Bodrum tostçusu yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Ürettiği doğal ve sağlıklı fast food ürünleri ile dikkatleri toplayan Bodrum tostçusunun sadece Burdur’dan değil İl dışından da birçok müşterisi var. 

 Bir yıl önce vatandaşa  doğal ve sağlıklı  lezzetli gıdalarla  hizmet vermek için yola çıktıklarını anlatan Ali Kalyan “Çok şükür bir yılımızı doldurduk. Kuruluş yıl dönümümüzü vatandaşımıza, esnafa ve Ulu Cami etrafında satış yapan pazarcı esnafımıza ücretsiz çay dağıtarak kutluyoruz. Tek bir kuruluş amacımız vardı o da  Burdur halkına  sağlıklı, doğal ve lezzetli ürünlerle hizmet verebilmekti. Bu Kaliteyi tutturduğumuza inanıyorum. Sadece Burdur'dan değil Burdur dışından da birçok insan lezzetli ürünlerimizle tanışmak için buraya geliyor. Bugün akşama kadar çay ikramımız devam edecektir. Bizi tercih eden bütün dostlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.