BURDUR 21 DÖNEM MİLLETVEKİLİ MACİT BAŞKAN ERCENGİZ’İ ZİYARET ETTİ.

KÜLTÜR 14.04.2023 - 13:38, Güncelleme: 14.04.2023 - 13:38 3861+ kez okundu.
 

BURDUR 21 DÖNEM MİLLETVEKİLİ MACİT BAŞKAN ERCENGİZ’İ ZİYARET ETTİ.

21-22 Dönem DSP Burdur Milletvekili ve İstanbul Milletvekilliği yapan Hasan Macit, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret etti.
Burdur merkez Kozluca nüfusu doğumlu DSP Burdur 21 dönem Milletvekili olan 22 dönem İstanbul Milletveakilliği yapan hemşerimiz Hasan Macit Belediye Başkaı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret etti. Bütün yaşamının büyük bölümünü Türk Ulusuna adamış, Meclisi Mebusan ve TBMM’de defalarca görev yapmış, Türkiye Ekonomi Bakanlığı görevini üstlenmiş değerli hemşerimiz Mustafa Şeref Özkan’ın hayatını kaleme aldığı kitabını takdim etti. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 21-22 Dönem Milletvekilimiz Hasan Macit trafından imzalanarak kendisine makamında hediye edilen kitap nedeniyle bu güzel saklanması gereken eseri ulaştırdığı kitabı için teşekkür ediyorum”
21-22 Dönem DSP Burdur Milletvekili ve İstanbul Milletvekilliği yapan Hasan Macit, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret etti.

Burdur merkez Kozluca nüfusu doğumlu DSP Burdur 21 dönem Milletvekili olan 22 dönem İstanbul Milletveakilliği yapan hemşerimiz Hasan Macit Belediye Başkaı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret etti. Bütün yaşamının büyük bölümünü Türk Ulusuna adamış, Meclisi Mebusan ve TBMM’de defalarca görev yapmış, Türkiye Ekonomi Bakanlığı görevini üstlenmiş değerli hemşerimiz Mustafa Şeref Özkan’ın hayatını kaleme aldığı kitabını takdim etti.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 21-22 Dönem Milletvekilimiz Hasan Macit trafından imzalanarak kendisine makamında hediye edilen kitap nedeniyle bu güzel saklanması gereken eseri ulaştırdığı kitabı için teşekkür ediyorum”

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.