Burdur Belediye Başkan Adayı Ersan’dan 'iyiyim' mesajı

DÜNYA 09.03.2024 - 19:06, Güncelleme: 09.03.2024 - 19:06 2353+ kez okundu.
 

Burdur Belediye Başkan Adayı Ersan’dan 'iyiyim' mesajı

Saadet Partisi Burdur Belediye Başkan Adayı, sağlık çalışanlarına ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.
31 Mart Yerel Seçimleri’nde Saadet Partisi’nden Burdur Belediye Başkanlığı’na aday gösterilen Adnan Ersan ve oğlu Taha Ersan’ın üzerine geçtiğimiz Salı günü şiddetli rüzgar nedeni ile ağaç devrilmişti. Yaralı olarak Burdur Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Saadet Partisi Burdur Belediye Başkan Adayı Adnan Ersan, tedavi gördüğü Burdur Devlet Hastanesi’nden bugün taburcu oldu. Seçim çalışmalarını sürdürürken üzerine ağaç devrilmesi sonucu ayağı kırılan ve hastanede tedavisi tamamlanarak taburcu olan Saadet Partisi Burdur Belediye Başkan Adayı Ersan, hastane çıkışında bir açıklama yaptı. Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Ersan açıklamasında, “Seçim çalışmalarım esnasında, elim bir kaza geçirdik. Burdur Devlet Hastanemiz Acil Servisi’ne hızlı bir şekilde beni yetiştiren  Acil Servis ekibimize, ayrıca hastanedeki tüm çalışanlara ve özellikle Başhekimimiz Murat Yüksel Bey’e, Ortopedi Uzmanımız Sayın Tufan Bilgin Bey’e teşekkürlerimi bir borç biliyorum. Bu dilek ve temennilerle Allah’ıma şükürler olsun sıhhatime kavuşarak hastaneden ayrılıyorum. Tüm hastalarımızın da benim gibi sevinçli bir şekilde evlerine dönmesi dileğiyle hayırlı günler diliyorum” dedi.
Saadet Partisi Burdur Belediye Başkan Adayı, sağlık çalışanlarına ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.

31 Mart Yerel Seçimleri’nde Saadet Partisi’nden Burdur Belediye Başkanlığı’na aday gösterilen Adnan Ersan ve oğlu Taha Ersan’ın üzerine geçtiğimiz Salı günü şiddetli rüzgar nedeni ile ağaç devrilmişti.
Yaralı olarak Burdur Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Saadet Partisi Burdur Belediye Başkan Adayı Adnan Ersan, tedavi gördüğü Burdur Devlet Hastanesi’nden bugün taburcu oldu.
Seçim çalışmalarını sürdürürken üzerine ağaç devrilmesi sonucu ayağı kırılan ve hastanede tedavisi tamamlanarak taburcu olan Saadet Partisi Burdur Belediye Başkan Adayı Ersan, hastane çıkışında bir açıklama yaptı. Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Ersan açıklamasında, “Seçim çalışmalarım esnasında, elim bir kaza geçirdik. Burdur Devlet Hastanemiz Acil Servisi’ne hızlı bir şekilde beni yetiştiren  Acil Servis ekibimize, ayrıca hastanedeki tüm çalışanlara ve özellikle Başhekimimiz Murat Yüksel Bey’e, Ortopedi Uzmanımız Sayın Tufan Bilgin Bey’e teşekkürlerimi bir borç biliyorum. Bu dilek ve temennilerle Allah’ıma şükürler olsun sıhhatime kavuşarak hastaneden ayrılıyorum. Tüm hastalarımızın da benim gibi sevinçli bir şekilde evlerine dönmesi dileğiyle hayırlı günler diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.