BURDUR BELEDİYESİ’NDEN GENÇLİK KONSERİ

KÜLTÜR 16.05.2023 - 14:26, Güncelleme: 16.05.2023 - 14:26 3827+ kez okundu.
 

BURDUR BELEDİYESİ’NDEN GENÇLİK KONSERİ

Burdur Belediyesi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Gençlik yürüyüşü ve Gençlik Konseri düzenleyecek.
Burdur da 19 Mayıs 2023 Cuma günü saat 20.00’da Köprübaşında başlayacak olan gençlik yürüyüşü, Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda sona erecek. Yürüyüş sonrasında Türk Pop Müziğinin sevilen ismi Deha Bilimlier sahne alacak. Konserle ilgili açıklama yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurtuluş mücadelemizin meşalesini yakmak için Samsun’a ayak bastığı 19 Mayıs günü, tarihimiz için çok önemli bir gündür. Bugünün, Türkiye Cumhuriyeti'nin teminatı olan gençlerimize armağan edilmesi, Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutlanması da son derece anlamlıdır. Bu yıl, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 104. yıl dönümünü hemşerilerimizle birlikte Deha Bilimlier konseriyle kutlayacağız. Bayrama yakışır bir kutlama yaparak bayram coşkusunu doyasıya yaşayacağız. Özgürlük ve Demokrasi Meydanında saat:21.00’de düzenleyeceğimiz Reha Bilimlier konserine tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.  
Burdur Belediyesi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Gençlik yürüyüşü ve Gençlik Konseri düzenleyecek.

Burdur da 19 Mayıs 2023 Cuma günü saat 20.00’da Köprübaşında başlayacak olan gençlik yürüyüşü, Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda sona erecek. Yürüyüş sonrasında Türk Pop Müziğinin sevilen ismi Deha Bilimlier sahne alacak.

Konserle ilgili açıklama yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurtuluş mücadelemizin meşalesini yakmak için Samsun’a ayak bastığı 19 Mayıs günü, tarihimiz için çok önemli bir gündür. Bugünün, Türkiye Cumhuriyeti'nin teminatı olan gençlerimize armağan edilmesi, Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutlanması da son derece anlamlıdır. Bu yıl, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 104. yıl dönümünü hemşerilerimizle birlikte Deha Bilimlier konseriyle kutlayacağız. Bayrama yakışır bir kutlama yaparak bayram coşkusunu doyasıya yaşayacağız. Özgürlük ve Demokrasi Meydanında saat:21.00’de düzenleyeceğimiz Reha Bilimlier konserine tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.