Burdur Belediyesi’nden Tiyatroya davet

DÜNYA 20.09.2024 - 14:58, Güncelleme: 20.09.2024 - 14:58 127 kez okundu.
 

Burdur Belediyesi’nden Tiyatroya davet

Burdur Belediyesi kültür etkinlikleri çerçevesinde çocuklara iki tiyatro oyunu birden hediye ediyor.
“Şaşkın Show” adlı Vantrolog gösterisi ve “Macbeth” adlı iki tiyatro oyunu sahnelenecek. Burdur'da sanat dolu bir gün yaşanacak! 22 Eylül 2024 Pazar günü, MAKÜ Konferans Salonu'nda hem çocuklar hem de yetişkinler için iki özel tiyatro gösterisi düzenlenecek. 22 Eylül 2024 Pazar günü Saat 16.00'da çocuklar için sahnelenecek "Şaşkın Show" adlı vantrolog gösterisi, minik izleyicilere keyifli ve eğlenceli anlar yaşatacak. Vantrolog gösterisi hem öğretici hem de eğlenceli içeriğiyle çocukların ilgisini çekecek.
Burdur Belediyesi kültür etkinlikleri çerçevesinde çocuklara iki tiyatro oyunu birden hediye ediyor.

“Şaşkın Show” adlı Vantrolog gösterisi ve “Macbeth” adlı iki tiyatro oyunu sahnelenecek.
Burdur'da sanat dolu bir gün yaşanacak! 22 Eylül 2024 Pazar günü, MAKÜ Konferans Salonu'nda hem çocuklar hem de yetişkinler için iki özel tiyatro gösterisi düzenlenecek.

22 Eylül 2024 Pazar günü Saat 16.00'da çocuklar için sahnelenecek "Şaşkın Show" adlı vantrolog gösterisi, minik izleyicilere keyifli ve eğlenceli anlar yaşatacak. Vantrolog gösterisi hem öğretici hem de eğlenceli içeriğiyle çocukların ilgisini çekecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.