BURDUR İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI FARUK ERKAN’DAN TATLI İKRAMI

SİYASET 12.05.2023 - 17:24, Güncelleme: 12.05.2023 - 17:24 4552+ kez okundu.
 

BURDUR İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI FARUK ERKAN’DAN TATLI İKRAMI

İYİ Parti Burdur Milletvekili Adayı Faruk Erkan, Cuma namazı sonrası Sanayi Camii’nde cemaate tatlı ikramında bulundu.
Seçim çalışmalarına devam eden İYİ Parti Burdur Milletvekili Adayı Faruk Erkan, kamu kurumlarını ve Burdur Organize Sanayi Bölgesinde bulunan fabrikaları ziyaret etti. Milletvekili Adayı Faruk Erkan, İl Başkanı Namık Kemal Özkan, Merkez İlçe Başkanı Adnan Gün ve partililerle birlikte kamu kurumlarında çalışanlarla fabrika çalışanlarıyla bir araya geldi. Ziyaretlerin ardından Sanayi Camii’ne geçen Milletvekili Adayı Erkan, Cuma namazı sonrası cemaate tulumba tatlısı ikramında bulundu.  Bugüne kadar Burdur’a hizmet eden herkese teşekkür eden Erkan, “Burdur’a hizmet etme aşkıyla milletvekilliğine aday oldum. Burdur’umuz için kim taş üstüne taş koyduysa teşekkür ediyoruz. Bizim iddiamız daha iyisini yapmak. Bunun için de var gücümüzle çalışacağız. 14 Mayıs’ta omuz omuza verip Burdur’da tarih yazacağız” diye konuştu.   
İYİ Parti Burdur Milletvekili Adayı Faruk Erkan, Cuma namazı sonrası Sanayi Camii’nde cemaate tatlı ikramında bulundu.

Seçim çalışmalarına devam eden İYİ Parti Burdur Milletvekili Adayı Faruk Erkan, kamu kurumlarını ve Burdur Organize Sanayi Bölgesinde bulunan fabrikaları ziyaret etti. Milletvekili Adayı Faruk Erkan, İl Başkanı Namık Kemal Özkan, Merkez İlçe Başkanı Adnan Gün ve partililerle birlikte kamu kurumlarında çalışanlarla fabrika çalışanlarıyla bir araya geldi. Ziyaretlerin ardından Sanayi Camii’ne geçen Milletvekili Adayı Erkan, Cuma namazı sonrası cemaate tulumba tatlısı ikramında bulundu. 

Bugüne kadar Burdur’a hizmet eden herkese teşekkür eden Erkan, “Burdur’a hizmet etme aşkıyla milletvekilliğine aday oldum. Burdur’umuz için kim taş üstüne taş koyduysa teşekkür ediyoruz. Bizim iddiamız daha iyisini yapmak. Bunun için de var gücümüzle çalışacağız. 14 Mayıs’ta omuz omuza verip Burdur’da tarih yazacağız” diye konuştu. 

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.