Burdur Valisi Öksüz oy kullandı

DÜNYA 31.03.2024 - 13:55, Güncelleme: 31.03.2024 - 13:55 1331+ kez okundu.
 

Burdur Valisi Öksüz oy kullandı

Burdur Valisi Türker Öksüz, mahalli idareler seçimleri için oyunu kullandı. Oy kullandıktan sonra açıklamalarda bulunan Vali Öksüz, kentte olumsuz bir durum olmadığını söyledi.
2024 Mahalli idareler seçimleri için Türkiye genelinde oy kullanma işlemi devam ederken Burdur'da saat 08.00’da başlayan de oy kullanma işlemi aralıksız sürüyor. Burdur Valisi Türker Öksüz merkezde bulunan Emekevler Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinde 1101 nolu sandıkta oyunu kullandı. Vali Öksüz'ün oy kullanacağı sandıkta 365 seçmen bulunuyor.  Oyunu kullandıktan sonra hayırlı olması temennisinde bulunan ve an itibariyle kentte olumsuz bir durum olmadığını vurgulaya Burdur Valisi Türker Öksüz, " Saat 8 itibariyle ilimizde oy kullanımı sorunsuz olarak başladı. " ifadelerini kullandı. kullandı. İlimiz genelinde 788 sandıkta 207 binin üzerinde seçmenimiz oy kullanıyor. Bizler milli iradenin sandığa yansıması için gereken tedbirleri aldık. Bin 781 adet kolluk görevlimiz seçimlerin güvenliği için ellerinden geleni gayreti gösteriyorlar. İnanıyorum ki sıkıntı olamadan güvenli bir şekilde oy verme işlemini bitireceğiz. ben seçimde görev alan alan görevlilerimize kolaylıklar diliyorum. Seçimlerin hem ülkemize hem de ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.
Burdur Valisi Türker Öksüz, mahalli idareler seçimleri için oyunu kullandı. Oy kullandıktan sonra açıklamalarda bulunan Vali Öksüz, kentte olumsuz bir durum olmadığını söyledi.

2024 Mahalli idareler seçimleri için Türkiye genelinde oy kullanma işlemi devam ederken Burdur'da saat 08.00’da başlayan de oy kullanma işlemi aralıksız sürüyor. Burdur Valisi Türker Öksüz merkezde bulunan Emekevler Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinde 1101 nolu sandıkta oyunu kullandı. Vali Öksüz'ün oy kullanacağı sandıkta 365 seçmen bulunuyor. 


Oyunu kullandıktan sonra hayırlı olması temennisinde bulunan ve an itibariyle kentte olumsuz bir durum olmadığını vurgulaya Burdur Valisi Türker Öksüz, " Saat 8 itibariyle ilimizde oy kullanımı sorunsuz olarak başladı. " ifadelerini kullandı. kullandı. İlimiz genelinde 788 sandıkta 207 binin üzerinde seçmenimiz oy kullanıyor. Bizler milli iradenin sandığa yansıması için gereken tedbirleri aldık. Bin 781 adet kolluk görevlimiz seçimlerin güvenliği için ellerinden geleni gayreti gösteriyorlar. İnanıyorum ki sıkıntı olamadan güvenli bir şekilde oy verme işlemini bitireceğiz. ben seçimde görev alan alan görevlilerimize kolaylıklar diliyorum. Seçimlerin hem ülkemize hem de ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.