Burdur'da kuruyemişçilerde yılbaşı hareketliliği başladı

DÜNYA 29.12.2023 - 19:49, Güncelleme: 29.12.2023 - 19:49 2030+ kez okundu.
 

Burdur'da kuruyemişçilerde yılbaşı hareketliliği başladı

Burdur'da Yılbaşında en çok tercih edilen ürün gruplarından olan kuruyemiş sektöründe, alışveriş canlılığı gözleniyor.
Burdur Ensar Ceviz Ezme işletmesi sahibi Ayhan Macit 2023 yılının tamamlanmasına kısa bir süre kala kuruyemişçi dükkanlarının hareketlenmeye başladığını belirtti. "Yılbaşı’nın vazgeçilmezi olan kuruyemişin özellikle taze ve güvenilir ellerden halkımıza ulaşması birinci önceliğimiz ve hedefimizdir." Diyen Ayhan Macit, ülkedeki kuruyemişçi esnafının yılbaşına hazır bir şekilde beklediğini söyledi. Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da karışık kuruyemişin talep gördüğünü dile getiren Macit, içinde fındık, fıstık, Antep fıstığı, badem, kaju olan karış kuruyemiş türlerine olan talebe dikkati çekti. 
Burdur'da Yılbaşında en çok tercih edilen ürün gruplarından olan kuruyemiş sektöründe, alışveriş canlılığı gözleniyor.


Burdur Ensar Ceviz Ezme işletmesi sahibi Ayhan Macit 2023 yılının tamamlanmasına kısa bir süre kala kuruyemişçi dükkanlarının hareketlenmeye başladığını belirtti.

"Yılbaşı’nın vazgeçilmezi olan kuruyemişin özellikle taze ve güvenilir ellerden halkımıza ulaşması birinci önceliğimiz ve hedefimizdir." Diyen Ayhan Macit, ülkedeki kuruyemişçi esnafının yılbaşına hazır bir şekilde beklediğini söyledi.

Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da karışık kuruyemişin talep gördüğünü dile getiren Macit, içinde fındık, fıstık, Antep fıstığı, badem, kaju olan karış kuruyemiş türlerine olan talebe dikkati çekti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.