Burdur'da üniversitelilere sıcak çorba ikramı

DÜNYA 17.10.2023 - 16:51, Güncelleme: 17.10.2023 - 16:51 4995+ kez okundu.
 

Burdur'da üniversitelilere sıcak çorba ikramı

Burdur’un Bucak ilçesinde üniversite öğrencilerine sıcak Bucak Tarhanası ikram ediliyor
Sosyal belediyecilik çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen Bucak Belediyesi, MAKÜ Bucak yerleşkelerinde eğitim gören öğrencilere sıcak çorba ikramında bulunuyor. Bucak’ta MAKÜ'ye bağlı okullarda eğitim gören öğrencilere  belediye tarafından 10.00 ile 12.00 saatleri arasında sıcak çorba ikramı yapılıyor. Dün Zeliha Tolunay MYO’da,  bugün ise Emin Gülmez Teknik Bilimler MYO’da öğrenim gören öğrencilere çorba ikramı yapıldı. Bucak Belediyesi’nin çorba ikramı yarın ise Hikmet Tolunay MYO’da yapılacak. Kendi elleri ile öğrencilere Bucak’ın tarhana çorbasını ikram eden Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Üniversiteli gençlerimize kendine has aroması ile Bucak Tarhana çorbamızdan ikram ettik. Gençlerimiz Bucak tarhanasına bayıldı. Birer Bucak elçisi olarak gördüğümüz gençlerimize derslerinde başarılar diliyoruz.”dedi. BURDUR GAZETESİ
Burdur’un Bucak ilçesinde üniversite öğrencilerine sıcak Bucak Tarhanası ikram ediliyor

Sosyal belediyecilik çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen Bucak Belediyesi, MAKÜ Bucak yerleşkelerinde eğitim gören öğrencilere sıcak çorba ikramında bulunuyor.

Bucak’ta MAKÜ'ye bağlı okullarda eğitim gören öğrencilere  belediye tarafından 10.00 ile 12.00 saatleri arasında sıcak çorba ikramı yapılıyor. Dün Zeliha Tolunay MYO’da,  bugün ise Emin Gülmez Teknik Bilimler MYO’da öğrenim gören öğrencilere çorba ikramı yapıldı. Bucak Belediyesi’nin çorba ikramı yarın ise Hikmet Tolunay MYO’da yapılacak.

Kendi elleri ile öğrencilere Bucak’ın tarhana çorbasını ikram eden Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Üniversiteli gençlerimize kendine has aroması ile Bucak Tarhana çorbamızdan ikram ettik. Gençlerimiz Bucak tarhanasına bayıldı. Birer Bucak elçisi olarak gördüğümüz gençlerimize derslerinde başarılar diliyoruz.”dedi.

BURDUR GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.