Burdurlulara Müjde! İki Uzman Hekim Daha Göreve Başladı

DÜNYA 16.10.2024 - 16:26, Güncelleme: 16.10.2024 - 16:26 246 kez okundu.
 

Burdurlulara Müjde! İki Uzman Hekim Daha Göreve Başladı

Burdur Devlet Hastanesi, uzman hekim kadrosunu genişletmeye devam ediyor.
  Psikiyatri Uzmanı Nergiz Gündüz’ün kısa süre önce hasta kabulüne başlamasının ardından, dün de Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Dr. Nilgün Yazıksız hastanedeki görevine başladı. Bu gelişmelerle birlikte, Burdur Devlet Hastanesi’nde Psikiyatri Hastalıkları uzman sayısı 5’e yükseldi. Kalp ve Damar Cerrahisi bölümündeki uzman hekim sayısı ise Dr. Nilgün Yazıksız’ın katılımıyla 2 oldu. Burdur Devlet Hastanesi Uzman Kadrosu: - Psikiyatri Uzmanları:   - Semih Seç   - Kemal Akpınar   - Süleyman Keleş   - Gülizar Zengin   - Nergiz Gündüz - Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanları:   - Tarık Taştekin   - Nilgün Yazıksız Bu atamalar, Burdur Devlet Hastanesi’nin sağlık hizmetlerini güçlendirmesi ve bölge halkına daha kapsamlı tıbbi hizmetler sunması açısından büyük önem taşıyor.
Burdur Devlet Hastanesi, uzman hekim kadrosunu genişletmeye devam ediyor.

 

Psikiyatri Uzmanı Nergiz Gündüz’ün kısa süre önce hasta kabulüne başlamasının ardından, dün de Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Dr. Nilgün Yazıksız hastanedeki görevine başladı.

Bu gelişmelerle birlikte, Burdur Devlet Hastanesi’nde Psikiyatri Hastalıkları uzman sayısı 5’e yükseldi. Kalp ve Damar Cerrahisi bölümündeki uzman hekim sayısı ise Dr. Nilgün Yazıksız’ın katılımıyla 2 oldu.

Burdur Devlet Hastanesi Uzman Kadrosu:
- Psikiyatri Uzmanları:
  - Semih Seç
  - Kemal Akpınar
  - Süleyman Keleş
  - Gülizar Zengin
  - Nergiz Gündüz

- Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanları:
  - Tarık Taştekin
  - Nilgün Yazıksız

Bu atamalar, Burdur Devlet Hastanesi’nin sağlık hizmetlerini güçlendirmesi ve bölge halkına daha kapsamlı tıbbi hizmetler sunması açısından büyük önem taşıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.