Burdur’un sevilen siması Kazım Abe'nin oğlu evlendi

DÜNYA 03.06.2024 - 11:08, Güncelleme: 03.06.2024 - 16:42 2083 kez okundu.
 

Burdur’un sevilen siması Kazım Abe'nin oğlu evlendi

Burdur’un sevilen simalarından Veteriner Hekim Kâzım Bekdeşer'in oğlu Özüm Bekdeşer muhteşem bir düğünle dünya evine girdi.
  Veteriner Hekim Dr. Cerrah Melek Ece Arınır’la hayatını birleştiren Veteriner Hekim Özüm Bekdeşer Kadıköy Evlendirme Dairesinde, güzel bir yuva için adım attılar. Düzenlenen düğün töreninde eğlenceli dakikalar geçiren Bekdeşer ailesi ve yakınları, o anlarını sosyal medyada paylaşarak gazetemize de gönderdikleri bilgileri dostlarına duyurdular   Bizde ANKE Medya ailesi olarak yeni evlenen çiftimize mutluluklarının daim, yarınları aydınlık olmasını diliyoruz.
Burdur’un sevilen simalarından Veteriner Hekim Kâzım Bekdeşer'in oğlu Özüm Bekdeşer muhteşem bir düğünle dünya evine girdi.

 

Veteriner Hekim Dr. Cerrah Melek Ece Arınır’la hayatını birleştiren Veteriner Hekim Özüm Bekdeşer Kadıköy Evlendirme Dairesinde, güzel bir yuva için adım attılar. Düzenlenen düğün töreninde eğlenceli dakikalar geçiren Bekdeşer ailesi ve yakınları, o anlarını sosyal medyada paylaşarak gazetemize de gönderdikleri bilgileri dostlarına duyurdular

 

Bizde ANKE Medya ailesi olarak yeni evlenen çiftimize mutluluklarının daim, yarınları aydınlık olmasını diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.