CHP Bucak Belediye Başkan Adayı Gümüş: Rehabilitasyon Merkezi'ne Sahip Çıkacağız

DÜNYA 20.03.2024 - 23:08, Güncelleme: 20.03.2024 - 23:33 1651+ kez okundu.
 

CHP Bucak Belediye Başkan Adayı Gümüş: Rehabilitasyon Merkezi'ne Sahip Çıkacağız

CHP Bucak Belediye Başkan Adayı Hülya Gümüş yaptığı açıklamada İsmail Şerife Sarı Rehabilitasyon Merkezi'ne sahip çıkacaklarını belirtti.
CHP Bucak Belediye Başkan Adayı Hülya Gümüş açıklamada bulunarak, “Bucak'ın değerli vatandaşlarına sesleniyorum. Bucak'ın önemli bir kurumu olan İsmail Şerife Sarı Rehabilitasyon Merkezi'nin kurum hafızasına sahip çıkacağız. Türkiye genelinde parmakla gösterilen bu önemli kurumun, Bucak'ta hizmetlerine devam etmesi bizim için bir ahde vefa borcudur.   Bucak'ta yaşayan hayırseverlerimizin desteği ve katkılarıyla büyüyen bu merkezin, toplumumuza ve özellikle ihtiyaç sahiplerine sunduğu hizmetlerin önemini biliyoruz. Bizler, bu değerli kurumun hizmetlerine kesintisiz devam etmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bucak'ımızın tüm değerlerine sahip çıkacak, İsmail Şerife Sarı Rehabilitasyon Merkezi'nin de bu kıymetli mirası koruyacağız. Bu konunun takibini bırakmayacak, merkezin yaşatılması ve daha da geliştirilmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.             Bu gönderiyi Instagram'da gör                       Ilkadim Burdur (@burdurilkadim)'in paylaştığı bir gönderi ">tıklayın             Bu gönderiyi Instagram'da gör                       Ilkadim Burdur (@burdurilkadim)'in paylaştığı bir gönderi ">tıklayın  
CHP Bucak Belediye Başkan Adayı Hülya Gümüş yaptığı açıklamada İsmail Şerife Sarı Rehabilitasyon Merkezi'ne sahip çıkacaklarını belirtti.
CHP Bucak Belediye Başkan Adayı Hülya Gümüş açıklamada bulunarak, “Bucak'ın değerli vatandaşlarına sesleniyorum. Bucak'ın önemli bir kurumu olan İsmail Şerife Sarı Rehabilitasyon Merkezi'nin kurum hafızasına sahip çıkacağız. Türkiye genelinde parmakla gösterilen bu önemli kurumun, Bucak'ta hizmetlerine devam etmesi bizim için bir ahde vefa borcudur.

 

Bucak'ta yaşayan hayırseverlerimizin desteği ve katkılarıyla büyüyen bu merkezin, toplumumuza ve özellikle ihtiyaç sahiplerine sunduğu hizmetlerin önemini biliyoruz. Bizler, bu değerli kurumun hizmetlerine kesintisiz devam etmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız.

Bucak'ımızın tüm değerlerine sahip çıkacak, İsmail Şerife Sarı Rehabilitasyon Merkezi'nin de bu kıymetli mirası koruyacağız. Bu konunun takibini bırakmayacak, merkezin yaşatılması ve daha da geliştirilmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ilkadim Burdur (@burdurilkadim)'in paylaştığı bir gönderi

">tıklayın

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ilkadim Burdur (@burdurilkadim)'in paylaştığı bir gönderi

">tıklayın

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.