ÇİNLİ İŞ İNSANLARINA TEŞEKKÜR PLAKETİ

YAŞAM 28.02.2023 - 10:04, Güncelleme: 28.02.2023 - 10:04 3272+ kez okundu.
 

ÇİNLİ İŞ İNSANLARINA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik: “Çinli iş insanlarına teşekkür plaketi, “Ülkemizi yasa boğan çok büyük depremler yaşadık milletçe de yaşıyoruz”
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik; Hatay, Kahramanmaraş ve Gaziantep depremlerinin telafisi için destekte bulunan Çinli iş insanlarına teşekkür plaketi verdi. Hatay ve çevresindeki illerde yaşanan depremlerinin ardından Burdur Çinli Mermerciler Birliği, Xiamen Üniversitesi ve Wuhan Stone Ticaret Odası eşgüdümünde ayni ve nakdi destekte bulunmuşlardı. Başkan Yusuf Keyik verdiği anmalıklarla devam eden bu yardımlar için BUTSO üyesi TİMMER Mermer Firmasının Yetkilisi Guoxiong Chen’in nezdinde katkıda bulunan Çinlilere teşekkürlerini dile getirdi. Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik: “Ülkemizi yasa boğan çok büyük depremler yaşadık. Bugün de Malatya merkezli deprem oldu. Ülkemizdeki tüm afet ve depremlerden etkilenen vatandaşlarımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına ve ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Afet yaşanan kentlerdeki çalışmalara ve depremzede vatandaşlarımıza yardım amacıyla yaralarımızı sardığımız bir dönemde ilimizdeki Çinli iş insanları ayni ve nakdi destekte bulundular. 2 milyon TL dolayında nakdi katkıyı AFAD’a ve 400 bin TL dolayında ayni katkıyı Burdur Valiliği koordinasyonunda deprem bölgelerine göndermişlerdi. Burdur Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu anmalıklarla; Odamız üyesi TİMMER Mermer Firmasının Yetkilisi Guoxiong Chen’in nezdinde Burdur Çinli Mermerciler Birliği’ne, Xiamen Üniversitesi’ne ve Wuhan Stone Ticaret Odası’na şükranlarımı sunuyorum. Onların desteğini unutmayacağız” şeklinde konuştu.  
Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik: “Çinli iş insanlarına teşekkür plaketi, “Ülkemizi yasa boğan çok büyük depremler yaşadık milletçe de yaşıyoruz”

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik; Hatay, Kahramanmaraş ve Gaziantep depremlerinin telafisi için destekte bulunan Çinli iş insanlarına teşekkür plaketi verdi.

Hatay ve çevresindeki illerde yaşanan depremlerinin ardından Burdur Çinli Mermerciler Birliği, Xiamen Üniversitesi ve Wuhan Stone Ticaret Odası eşgüdümünde ayni ve nakdi destekte bulunmuşlardı. Başkan Yusuf Keyik verdiği anmalıklarla devam eden bu yardımlar için BUTSO üyesi TİMMER Mermer Firmasının Yetkilisi Guoxiong Chen’in nezdinde katkıda bulunan Çinlilere teşekkürlerini dile getirdi.

Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik: “Ülkemizi yasa boğan çok büyük depremler yaşadık. Bugün de Malatya merkezli deprem oldu. Ülkemizdeki tüm afet ve depremlerden etkilenen vatandaşlarımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına ve ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Afet yaşanan kentlerdeki çalışmalara ve depremzede vatandaşlarımıza yardım amacıyla yaralarımızı sardığımız bir dönemde ilimizdeki Çinli iş insanları ayni ve nakdi destekte bulundular. 2 milyon TL dolayında nakdi katkıyı AFAD’a ve 400 bin TL dolayında ayni katkıyı Burdur Valiliği koordinasyonunda deprem bölgelerine göndermişlerdi. Burdur Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu anmalıklarla; Odamız üyesi TİMMER Mermer Firmasının Yetkilisi Guoxiong Chen’in nezdinde Burdur Çinli Mermerciler Birliği’ne, Xiamen Üniversitesi’ne ve Wuhan Stone Ticaret Odası’na şükranlarımı sunuyorum. Onların desteğini unutmayacağız” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.