Cumhuriyet Bayramında Burdur’da dev konserlere davet!

DÜNYA 24.10.2024 - 18:28, Güncelleme: 24.10.2024 - 18:30 263 kez okundu.
 

Cumhuriyet Bayramında Burdur’da dev konserlere davet!

Burdur Cumhuriyet Bayramı’nda, ünlü sanatçıların konserleriyle coşacak.
Burdur Belediyesi, Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 101. Yıldönümü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında birbirinden ünlü sanatları ağırlayarak şehri bayram coşkusuyla buluşturmaya hazırlanıyor. Kutlamalar çerçevesinde Türkiye'nin sevilen rock grubu Manga ve halk müziği sanatçısı Turgay Başyayla, Burdurlularla buluşacak. Cumhuriyet Coşkusu Manga ile zirveye çıkacak Manga, dinamik sahne performansı ve unutulmaz şarkılarıyla Burdur’da Cumhuriyet coşkusunu doruğa taşıyacak. Özellikle gençlerin büyük ilgi göstermesi beklenen bu konser, hem yerli hem de yabancı rock tutkunlarını bir araya getirecek. Manga, sevilen şarkılarını Burdur'da seslendirirken, dinleyiciler de bayramın ruhunu doyasıya yaşayacak. Manga konseri, 28 Ekim 2024 Pazartesi günü saat 21.00’de Burdur Cumhuriyet Meydanında düzenlenecek. Turgay Başyayla ile türkülerle bayram Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının bir diğer yıldızı ise halk müziği sanatçısı Turgay Başyayla olacak. Başyayla, türkü severlere nostaljik ve duygusal anlar yaşatacak. Yöresel müzik kültürünü sahneye taşıyacak olan sanatçı, Burdur’un kültürel dokusuna hitap eden türkülerle bayram coşkusunu pekiştirecek. THM Sanatçısı Turgay Başyayla’nın konseri ise 29 Ekim 2024 Salı günü saat 21.00’de Burdur Cumhuriyet Meydanında düzenlenecek. Belediyeden herkese açık bir şölen Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Cumhuriyet Bayramı konserlerinin halka açık olacağını ve tüm Burdurluları Cumhuriyet Bayramı coşkusunu birlikte yaşamaya davet ettiğini belirtti. Başkan Ercengiz, “Cumhuriyetimizin 101. yılını büyük bir coşkuyla kutlarken, gençlerimizin ve tüm halkımızın bu özel günü birlikte ve dolu dolu yaşamalarını istiyoruz. Manga ve Turgay Başyayla konserleriyle bu yıl da unutulmaz bir Cumhuriyet Bayramı yaşayacağız.” dedi. Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri, şehrin merkezinde düzenlenecek olup, vatandaşlar için çeşitli sürpriz aktiviteler de planlanıyor.
Burdur Cumhuriyet Bayramı’nda, ünlü sanatçıların konserleriyle coşacak.



Burdur Belediyesi, Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 101. Yıldönümü, Ekim " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında birbirinden ünlü sanatları ağırlayarak şehri bayram coşkusuyla buluşturmaya hazırlanıyor.

Kutlamalar çerçevesinde Türkiye'nin sevilen rock grubu Manga ve halk müziği sanatçısı Turgay Başyayla, Burdurlularla buluşacak.

Cumhuriyet Coşkusu Manga ile zirveye çıkacak
Manga, dinamik sahne performansı ve unutulmaz şarkılarıyla Burdur’da Cumhuriyet coşkusunu doruğa taşıyacak. Özellikle gençlerin büyük ilgi göstermesi beklenen bu konser, hem yerli hem de yabancı rock tutkunlarını bir araya getirecek. Manga, sevilen şarkılarını Burdur'da seslendirirken, dinleyiciler de bayramın ruhunu doyasıya yaşayacak. Manga konseri, 28 Ekim 2024 Pazartesi günü saat 21.00’de Burdur Cumhuriyet Meydanında düzenlenecek.
Turgay Başyayla ile türkülerle bayram
Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının bir diğer yıldızı ise halk müziği sanatçısı Turgay Başyayla olacak. Başyayla, türkü severlere nostaljik ve duygusal anlar yaşatacak. Yöresel müzik kültürünü sahneye taşıyacak olan sanatçı, Burdur’un kültürel dokusuna hitap eden türkülerle bayram coşkusunu pekiştirecek. THM Sanatçısı Turgay Başyayla’nın konseri ise Ekim " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">29 Ekim 2024 Salı günü saat 21.00’de Burdur Cumhuriyet Meydanında düzenlenecek.
Belediyeden herkese açık bir şölen
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Cumhuriyet Bayramı konserlerinin halka açık olacağını ve tüm Burdurluları Cumhuriyet Bayramı coşkusunu birlikte yaşamaya davet ettiğini belirtti. Başkan Ercengiz, “Cumhuriyetimizin 101. yılını büyük bir coşkuyla kutlarken, gençlerimizin ve tüm halkımızın bu özel günü birlikte ve dolu dolu yaşamalarını istiyoruz. Manga ve Turgay Başyayla konserleriyle bu yıl da unutulmaz bir Cumhuriyet Bayramı yaşayacağız.” dedi.

Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri, şehrin merkezinde düzenlenecek olup, vatandaşlar için çeşitli sürpriz aktiviteler de planlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.