DİLARA KIRMIT KAÇAR

SANAT 12.06.2023 - 10:10, Güncelleme: 12.06.2023 - 10:10 4255+ kez okundu.
 

DİLARA KIRMIT KAÇAR

Podyumların tescilli kraliçesi Dilara Kırmıt, yazın gelmesiyle İstanbul’dan kaçtı. Dilara Kırmıt, yurt içi işlerine yurt dışı çalışmalarını da ekleyince model olarak yoğun bir sezon geçirdi
Neredeyse yapılan her moda gösterisinde yer alan Dilara Kırmıt, yurt içi işlerine yurt dışı çalışmalarını da ekleyince model olarak yoğun bir sezon geçirdi. Güzel model Dilara Kırmıt “Ben işimi çok severek yapıyorum ve işimin temposu ne kadar yoğun olsada beni öf diyecek kadar bunaltmıyor. Beni yoran kulisler ve kapalı kapılar arkasında yapılan dedikodular, bu kafa yorgunluğunu atmak için her yaz 4 kez kaçarım benimki tatil değil dedikodu detoksu” dedi. Marmaris’ de bu yılın ilk tatil kaçamağını yapan ünlü model Dilara Kırmıt, yalnız kalmanın kendine büyük deşarj olduğunu da sözlerine ekledi. Dilara Kırmıt kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Dilara Kırmıt kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ismi ön plana çıkan ünlü manken Dilara Kırmıt 1996 yılında Bursa’da dünyaya gelmiştir. Günümüzde 26 yaşında olan ünlü manken aslen Sivaslı’dır. Yaşamını İstanbul’da sürdüren Kırmıt 1.70 cm boyundadır. Eğitim hayatını Bursa’da yer alan Moda Okulu’nda tamamlamıştır. Daha sonra eğitim hayatına devam etmek için Finlandiya‘ya gitti. Tekrardan Türkiye’ye döndüğünde pek çok moda okuluna giderek sertifikalar aldı ve eğitim hayatına yükselmeye devam etti. 2018 yılında moda kanalı olan Fashion TV tarafından düzenlenen “Yılın En İyi Moda Bloggerı” ödül töreninde ödüle layık görüldü. 2020 yılında düzenlenen Altın Zirve Ödül Töreni’nde “Yılın En İyi Mankeni” seçildi. Instagram’da dilarakirmitofficial ismiyle paylaşımlarına devam eden Dilara Kırmıt’ın bu mecrada 77.1K takipçisi bulunmaktadır.    
Podyumların tescilli kraliçesi Dilara Kırmıt, yazın gelmesiyle İstanbul’dan kaçtı. Dilara Kırmıt, yurt içi işlerine yurt dışı çalışmalarını da ekleyince model olarak yoğun bir sezon geçirdi

Neredeyse yapılan her moda gösterisinde yer alan Dilara Kırmıt, yurt içi işlerine yurt dışı çalışmalarını da ekleyince model olarak yoğun bir sezon geçirdi. Güzel model Dilara Kırmıt “Ben işimi çok severek yapıyorum ve işimin temposu ne kadar yoğun olsada beni öf diyecek kadar bunaltmıyor. Beni yoran kulisler ve kapalı kapılar arkasında yapılan dedikodular, bu kafa yorgunluğunu atmak için her yaz 4 kez kaçarım benimki tatil değil dedikodu detoksu” dedi. Marmaris’ de bu yılın ilk tatil kaçamağını yapan ünlü model Dilara Kırmıt, yalnız kalmanın kendine büyük deşarj olduğunu da sözlerine ekledi.

Dilara Kırmıt kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır?

Dilara Kırmıt kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ismi ön plana çıkan ünlü manken Dilara Kırmıt 1996 yılında Bursa’da dünyaya gelmiştir. Günümüzde 26 yaşında olan ünlü manken aslen Sivaslı’dır. Yaşamını İstanbul’da sürdüren Kırmıt 1.70 cm boyundadır. Eğitim hayatını Bursa’da yer alan Moda Okulu’nda tamamlamıştır. Daha sonra eğitim hayatına devam etmek için Finlandiya‘ya gitti. Tekrardan Türkiye’ye döndüğünde pek çok moda okuluna giderek sertifikalar aldı ve eğitim hayatına yükselmeye devam etti. 2018 yılında moda kanalı olan Fashion TV tarafından düzenlenen “Yılın En İyi Moda Bloggerı” ödül töreninde ödüle layık görüldü. 2020 yılında düzenlenen Altın Zirve Ödül Töreni’nde “Yılın En İyi Mankeni” seçildi. Instagram’da dilarakirmitofficial ismiyle paylaşımlarına devam eden Dilara Kırmıt’ın bu mecrada 77.1K takipçisi bulunmaktadır.

 

 

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.