Elektrikli mi LPG'li mi ekonomik? İşte şaşırtan test!

DÜNYA 07.01.2024 - 23:26, Güncelleme: 07.01.2024 - 23:26 3878+ kez okundu.
 

Elektrikli mi LPG'li mi ekonomik? İşte şaşırtan test!

Elektrikli otomobillerin yaygınlaşmaya başlaması fosil yakıtlı araçları bitirir mi tartışmasına neden olurken ilginç bir test yapıldı.
Elektrikli otomobillerin yaygınlaşmaya başlaması fosil yakıtlı araçları bitirir mi tartışmasına neden olurken ilginç bir test yapıldı. Tesla ile LPG'li Honda'yı kıyaslayan iki arkadaş sonucu paylaştı. Akaryakıt fiyatlarının yüksek seyri araç sahiplerini ve ulaşım masrafları nedeniyle tüm vatandaşları olumsuz etkilerken otomobil markaları elektrikli modellerini açıklamayı sürdürüyor. Peki elektrikli otomobiller ne kadar ekonomik? Fosil yakıtlı araçlar ile elektrikli araçların yakıt tüketim farkı merak konusu olurken önemli bir teste imza atıldı. İki arkadaş LPG'li Honda ile elektrikli Tesla'nın yakıt tüketimini kıyasladı. Uzun yola çıkan arkadaşlar araçların yakıt maliyetlerini hesapladı. LPG'Lİ HONDA İLE ELEKTRİKLİ TESLA KIYASI Yaptıkları testle elektrikli ile LPG'li aracı kıyaslayan iki arkadaş çıktıkları uzun yolda ulaştıkları maliyet verilerini paylaştı. Arkadaşlar Ankara'ya giderek bu yolculukta depo ve şarj doldurma ücretlerini açıkladıklarında Tesla'nın 338.1 TL ile LPG'li Honda'nın ise 347.2 TL ile bu yolculuğu tamamladığını ortaya çıkardı. İki aracın benzer bir tüketim maliyeti dikkat çekerken testi yapan arkadaşlardan biri "Başa baş gidiyor." yorumunda bulundu.
Elektrikli otomobillerin yaygınlaşmaya başlaması fosil yakıtlı araçları bitirir mi tartışmasına neden olurken ilginç bir test yapıldı.


Elektrikli otomobillerin yaygınlaşmaya başlaması fosil yakıtlı araçları bitirir mi tartışmasına neden olurken ilginç bir test yapıldı. Tesla ile LPG'li Honda'yı kıyaslayan iki arkadaş sonucu paylaştı.
Akaryakıt fiyatlarının yüksek seyri araç sahiplerini ve ulaşım masrafları nedeniyle tüm vatandaşları olumsuz etkilerken otomobil markaları elektrikli modellerini açıklamayı sürdürüyor. Peki elektrikli otomobiller ne kadar ekonomik?

Fosil yakıtlı araçlar ile elektrikli araçların yakıt tüketim farkı merak konusu olurken önemli bir teste imza atıldı.

İki arkadaş LPG'li Honda ile elektrikli Tesla'nın yakıt tüketimini kıyasladı. Uzun yola çıkan arkadaşlar araçların yakıt maliyetlerini hesapladı.

LPG'Lİ HONDA İLE ELEKTRİKLİ TESLA KIYASI

Yaptıkları testle elektrikli ile LPG'li aracı kıyaslayan iki arkadaş çıktıkları uzun yolda ulaştıkları maliyet verilerini paylaştı.

Arkadaşlar Ankara'ya giderek bu yolculukta depo ve şarj doldurma ücretlerini açıkladıklarında Tesla'nın 338.1 TL ile LPG'li Honda'nın ise 347.2 TL ile bu yolculuğu tamamladığını ortaya çıkardı.

İki aracın benzer bir tüketim maliyeti dikkat çekerken testi yapan arkadaşlardan biri "Başa baş gidiyor." yorumunda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.