EMEK PLATFORMU GÖNÜLLÜLERİ BÜYÜK BİR ORGANİZASYONA İMZA ATTI

GÜNDEM 02.03.2023 - 17:43, Güncelleme: 02.03.2023 - 17:53 3353+ kez okundu.
 

EMEK PLATFORMU GÖNÜLLÜLERİ BÜYÜK BİR ORGANİZASYONA İMZA ATTI

Burdur Emek mahallesinde bir araya gelerek platform oluşturan “Emek Gönüllüleri kente gelen depremzedeler için ev eşyaları ve kullanma gereçleri için kolları sıvadı.
Emek mahallesi sakinlerinden “Özgül Yıldız” 5 kişilik bir arkadaş gurubu ile 6 Şubat tarihinde 11. İlde Kahramanmaraş merkezli deprem için çalışmalarına başladıklarını bu güne kadar 25 daireyi temizliğini yaparak Burdur’a gelen depremzedelere tahsis ettiklerini ve ihtiyaçları temin ederek kendilerine verdiklerini söyledi. Bu organizasyon süreci içerisinde ortaya başkalarının da çıktığı bu da bizlerin güvenilirliğini sarsacağını anlayarak durumu Burdur valiliği ile paylaştıklarını bu gün Burdur vali vekili Ahmet Mailoğlu tarafından kendilerinin ziyaret edilerek güç verildiğinin altını çizerek süre içinde çalışmalarımıza Burdur da ikamet eden yabancılarında katıldığını bi çalışmaların ilerleyen günlerde devam edeciğini söyledi. Burdur Vali vekili Ahmet Mailoğlu; Valilik toplantı salonunda ilgili kurumların müdürlerinin de olduğu toplantı da bizlere aktarılan ihtiyaçlar ile ilgili listelerin tasnifi ileilgili toplantısını yaptık. Konu hakkında değerlendirme yaparken, bir depremzedenin buzdolabı ihtiyacını temin konusu gündeme geldi ancak o an için9 temin edemedik. Bir arkadaşımız bir hatırlatmada bulundu bu arkadaşımız Emek mahallesinde bir depodan söz etti. Gençlik merkezinde görevli bir hanım ile arkadaşı gönderdim. Bir bakın bu organizasyona bakan arkadaşı bize getirin bende kendisine çay ikramında bulunayım dedim. Öğleden sonra görevli müdüre hanım ile birlikte içeriye girdiler. Organizasyonun başındaki hanımefendiyi bulduk. Bu hanımı odaya çağırtırdım ceberut sbir devlet anlayışı ile karşılaşacaklarını düşünerek ancak ben bunları davet ederek çay ikramında bulundum. Kendilerinden konu ile ilgili bilgileri almak için konuyu anlatmalarını istedim. İlk etap da 5 kişi ile başlayan çalışma bu gün itibarı ile 150-200 gönüllüye çıkmış insan üstü bir çaba ile son derece güzel bir şey yapmışlar.  
Burdur Emek mahallesinde bir araya gelerek platform oluşturan “Emek Gönüllüleri kente gelen depremzedeler için ev eşyaları ve kullanma gereçleri için kolları sıvadı.

Emek mahallesi sakinlerinden “Özgül Yıldız” 5 kişilik bir arkadaş gurubu ile 6 Şubat tarihinde 11. İlde Kahramanmaraş merkezli deprem için çalışmalarına başladıklarını bu güne kadar 25 daireyi temizliğini yaparak Burdur’a gelen depremzedelere tahsis ettiklerini ve ihtiyaçları temin ederek kendilerine verdiklerini söyledi. Bu organizasyon süreci içerisinde ortaya başkalarının da çıktığı bu da bizlerin güvenilirliğini sarsacağını anlayarak durumu Burdur valiliği ile paylaştıklarını bu gün Burdur vali vekili Ahmet Mailoğlu tarafından kendilerinin ziyaret edilerek güç verildiğinin altını çizerek süre içinde çalışmalarımıza Burdur da ikamet eden yabancılarında katıldığını bi çalışmaların ilerleyen günlerde devam edeciğini söyledi.

Burdur Vali vekili Ahmet Mailoğlu; Valilik toplantı salonunda ilgili kurumların müdürlerinin de olduğu toplantı da bizlere aktarılan ihtiyaçlar ile ilgili listelerin tasnifi ileilgili toplantısını yaptık. Konu hakkında değerlendirme yaparken, bir depremzedenin buzdolabı ihtiyacını temin konusu gündeme geldi ancak o an için9 temin edemedik. Bir arkadaşımız bir hatırlatmada bulundu bu arkadaşımız Emek mahallesinde bir depodan söz etti.

Gençlik merkezinde görevli bir hanım ile arkadaşı gönderdim. Bir bakın bu organizasyona bakan arkadaşı bize getirin bende kendisine çay ikramında bulunayım dedim. Öğleden sonra görevli müdüre hanım ile birlikte içeriye girdiler. Organizasyonun başındaki hanımefendiyi bulduk. Bu hanımı odaya çağırtırdım ceberut sbir devlet anlayışı ile karşılaşacaklarını düşünerek ancak ben bunları davet ederek çay ikramında bulundum. Kendilerinden konu ile ilgili bilgileri almak için konuyu anlatmalarını istedim. İlk etap da 5 kişi ile başlayan çalışma bu gün itibarı ile 150-200 gönüllüye çıkmış insan üstü bir çaba ile son derece güzel bir şey yapmışlar.

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.