EMNİYET KEMERİNİN ÖNEMİNİ SİMÜLASYONLA ANLATTILAR

DÜNYA 13.10.2023 - 14:48, Güncelleme: 13.10.2023 - 14:48 4108+ kez okundu.
 

EMNİYET KEMERİNİN ÖNEMİNİ SİMÜLASYONLA ANLATTILAR

Burdur MAKÜ'de öğrencilere emniyet kemerinin önemini simülasyon aracı ile gösterdiler
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde eğitim gören öğrencilere, jandarma ekiplerince,  emniyet kemeri simülasyon aracı ile trafik eğitimi  verildi. Güvenlik güçlerimiz tarafından vatandaşlarımızın huzuru ve trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen uygulamalara kapsamlı bir şekilde devam ediyor. Bu kapsamda İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Emniyet Kemeri Simülasyon Aracı ile 09 Ekim 2023 tarihinde trafik kazalarında can kayıplarının önlenmesine yönelik araçlarda emniyet kemeri kullanımının en üst seviyeye çıkarılması ve bu konuda farkındalığın arttırılması amacıyla, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi yerleşkesinde (250) öğrencinin katılımı ile emniyet kemeri eğitimi icra edildi. 
Burdur MAKÜ'de öğrencilere emniyet kemerinin önemini simülasyon aracı ile gösterdiler


Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde eğitim gören öğrencilere, jandarma ekiplerince,  emniyet kemeri simülasyon aracı ile trafik eğitimi  verildi.

Güvenlik güçlerimiz tarafından vatandaşlarımızın huzuru ve trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen uygulamalara kapsamlı bir şekilde devam ediyor.


Bu kapsamda İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Emniyet Kemeri Simülasyon Aracı ile 09 Ekim 2023 tarihinde trafik kazalarında can kayıplarının önlenmesine yönelik araçlarda emniyet kemeri kullanımının en üst seviyeye çıkarılması ve bu konuda farkındalığın arttırılması amacıyla, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi yerleşkesinde (250) öğrencinin katılımı ile emniyet kemeri eğitimi icra edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.