ENGELLİLER GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

YAŞAM 18.05.2023 - 10:42, Güncelleme: 18.05.2023 - 10:42 4190+ kez okundu.
 

ENGELLİLER GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Burdur Belediyesi 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle düzenlediği yemekte engelliler gönüllerince eğlendi.
Cumhuriyet Yaşam Merkezinde düzenlenen yemeğe Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz eşi Hülya Ercengiz, CHP Milletvekili İzzet Akbulut, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mukaddes Kılıç, Burdur Kent Başkanı Orhan Akın Belediye Meclis Üyeleri, engelliler ve aileleri katıldı. Yemekte konuşan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Şunu söylemek isterim. Bizler göreve geldiğimiz günden beri sizlerle bir arada olmaya çalışıyoruz elimizden geldiğince sizlerin taleplerini isteklerini arzularını ciddiye alıp çözüm üretmeye çalışıyoruz. Tabii bunlar çoğu zaman kaynakla ilgili bir durum kaynaklarımızın elverdiği ölçüde sorunları gidermeye çalışıyoruz. Bildiğiniz üzere geçen iftar yemeğinde de buluştuğumuzda ve rehabilitasyon merkezimizin inşaatının bittiğini ve tefrişatına başlayacağımızı söylemiştim. Çevre düzenlemesiyle kısa zaman içerisinde o alanı sizlerin hizmetine sunacağız. Yeni görev alacak arkadaşlarımızla istihdam ettikten sonra sizlerin günlük hayatınızda engelli yakınlarınızı güvenle bırakabileceğiniz ve o alanda da o rehabilitasyon günlük yaşam merkezinde gönül rahatlığıyla vakit geçirebileceklerine inandığınız iyi bir yer oluşturduğumuzu düşünüyoruz. Bir araç alacağız önümüzdeki birkaç gün içerisinde onun da arkadaşlarla gerekli çalışmasını yaptık ve o araçlarla da engelli yakınlarınızı o alana getirip götürüp veya sonraki günlerde de ihtiyaç duyulduğu noktada o engelsiz taksiyi emrine sunacağız. Ben sizlere çok teşekkür ediyorum bu akşam yeniden birlikte olabildiğimiz için gönlümüz şey gelmenizi arzu ediyorum” dedi. CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut “Burdur Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz öncülüğünde ve Burdur Belediyemiz emekçileriyle gerçekten de engelli dostlarımızla engelli dostlarımızın aileleriyle birçok alanda birçok güzel çalışmalar yapıldığının farkındayız. Bu anlamda Belediye Başkanımızla hem de Belediye emekçilerimiz ile iftihar ediyoruz, gurur duyuyoruz. Bizler de Allah nasip eder Gazi Meclise gittiğimiz gün inşallah engelli dostlarımız için gerek sosyal, gerek kültürel, gerek ekonomik anlamdaki bütün çalışmaları yapacağımıza sizlerin huzurunda söz veriyoruz. Tabii ki engelli ailelerimiz var biliyoruz birçok anlamda ekonomik anlamda özellikle bazı haklarının alınamadığını düşünüyoruz. Bu anlamda da çalışmalar yöneteceğimize aynı Burdur Belediye Başkanımız ve değerli mesai arkadaşları gibi her daim sadece engelli haftasında ya da engelliler gününde değil her daim engelli dostlarımızla bir arada olmak için her alanda bir arada olmak için mücadele edeceğiz. Hepinizi sevgiyle saygı ve selam duyarım iyi akşamlar diliyorum” dedi.  
Burdur Belediyesi 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle düzenlediği yemekte engelliler gönüllerince eğlendi.

Cumhuriyet Yaşam Merkezinde düzenlenen yemeğe Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz eşi Hülya Ercengiz, CHP Milletvekili İzzet Akbulut, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mukaddes Kılıç, Burdur Kent Başkanı Orhan Akın Belediye Meclis Üyeleri, engelliler ve aileleri katıldı.

Yemekte konuşan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Şunu söylemek isterim. Bizler göreve geldiğimiz günden beri sizlerle bir arada olmaya çalışıyoruz elimizden geldiğince sizlerin taleplerini isteklerini arzularını ciddiye alıp çözüm üretmeye çalışıyoruz. Tabii bunlar çoğu zaman kaynakla ilgili bir durum kaynaklarımızın elverdiği ölçüde sorunları gidermeye çalışıyoruz. Bildiğiniz üzere geçen iftar yemeğinde de buluştuğumuzda ve rehabilitasyon merkezimizin inşaatının bittiğini ve tefrişatına başlayacağımızı söylemiştim. Çevre düzenlemesiyle kısa zaman içerisinde o alanı sizlerin hizmetine sunacağız. Yeni görev alacak arkadaşlarımızla istihdam ettikten sonra sizlerin günlük hayatınızda engelli yakınlarınızı güvenle bırakabileceğiniz ve o alanda da o rehabilitasyon günlük yaşam merkezinde gönül rahatlığıyla vakit geçirebileceklerine inandığınız iyi bir yer oluşturduğumuzu düşünüyoruz. Bir araç alacağız önümüzdeki birkaç gün içerisinde onun da arkadaşlarla gerekli çalışmasını yaptık ve o araçlarla da engelli yakınlarınızı o alana getirip götürüp veya sonraki günlerde de ihtiyaç duyulduğu noktada o engelsiz taksiyi emrine sunacağız. Ben sizlere çok teşekkür ediyorum bu akşam yeniden birlikte olabildiğimiz için gönlümüz şey gelmenizi arzu ediyorum” dedi.

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut “Burdur Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz öncülüğünde ve Burdur Belediyemiz emekçileriyle gerçekten de engelli dostlarımızla engelli dostlarımızın aileleriyle birçok alanda birçok güzel çalışmalar yapıldığının farkındayız. Bu anlamda Belediye Başkanımızla hem de Belediye emekçilerimiz ile iftihar ediyoruz, gurur duyuyoruz. Bizler de Allah nasip eder Gazi Meclise gittiğimiz gün inşallah engelli dostlarımız için gerek sosyal, gerek kültürel, gerek ekonomik anlamdaki bütün çalışmaları yapacağımıza sizlerin huzurunda söz veriyoruz. Tabii ki engelli ailelerimiz var biliyoruz birçok anlamda ekonomik anlamda özellikle bazı haklarının alınamadığını düşünüyoruz. Bu anlamda da çalışmalar yöneteceğimize aynı Burdur Belediye Başkanımız ve değerli mesai arkadaşları gibi her daim sadece engelli haftasında ya da engelliler gününde değil her daim engelli dostlarımızla bir arada olmak için her alanda bir arada olmak için mücadele edeceğiz. Hepinizi sevgiyle saygı ve selam duyarım iyi akşamlar diliyorum” dedi.

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.