ESKİ ÜNİVERSİTE REKTÖRÜ KORKMAZ AK PARTİDEN ADAY ADAYI OLDU

SİYASET 15.03.2023 - 17:04, Güncelleme: 15.03.2023 - 17:04 3433+ kez okundu.
 

ESKİ ÜNİVERSİTE REKTÖRÜ KORKMAZ AK PARTİDEN ADAY ADAYI OLDU

Ülkemizin yaşadığı felaket nedeniyle Deprem bölgesinde üniversite olarak bir mutfak kurarak depremden etkilenen vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam ediyoruz
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü  Prof Dr Adem Korkmaz 14 Mayıs2023 tarihin de yapılacak olan Milletvekili Seçimleri için AK partiden Aday Adayı oldu. Adaylık başvurusu için AK Parti İl Başkanlığında yaptığı konuşmada; Sözlerine 6 Şubat tarihinde gece saatlerinde 11 ilimizi etkileyen depremin yaralarının milletçe sarılmaya çalışıldığını belirten sözleriyle başladı. Bu felaketin yaralarının sarılması için zamana ihtiyacımız var ancak bunu milletçe aşacağız.  Bu sürecin ve zorlukların üstesinden gelenlerin millet olduğunu vurguladı. Bu gün benim için hayatımın en önemli dönül noktası ve heyecan dolu olduğunu söyleyebilirim. Kendi kişisel tarihimde en önemli bir nokta olarak görüyorum.  Bölge üniversitelerinde 2002 yılında görev yapmaya başladım. Üniversiteler arasında bizim üniversitemiz gelişmişlik açısından önemli bir yere gelmiştir. Benim doğrum insanların kendi fikirlerinden oluşan doğrudur onun içinde kendi doğrularım ile çalışma hayatındaki insanların fikirlerine her zaman saygı göstermişimdir. Benim becerim birlikte çalışma yaşamıdır başkaca özelliğin de yoktur diyebilirim. Daha önce görev yaptığım her yerde en basit konularda fikir birliği olarak ortaya koyduğumuz başarıdır. Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz konuşmasının ardından AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı tarafından kabul edildi.  
Ülkemizin yaşadığı felaket nedeniyle Deprem bölgesinde üniversite olarak bir mutfak kurarak depremden etkilenen vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam ediyoruz

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü  Prof Dr Adem Korkmaz 14 Mayıs2023 tarihin de yapılacak olan Milletvekili Seçimleri için AK partiden Aday Adayı oldu. Adaylık başvurusu için AK Parti İl Başkanlığında yaptığı konuşmada; Sözlerine 6 Şubat tarihinde gece saatlerinde 11 ilimizi etkileyen depremin yaralarının milletçe sarılmaya çalışıldığını belirten sözleriyle başladı. Bu felaketin yaralarının sarılması için zamana ihtiyacımız var ancak bunu milletçe aşacağız.  Bu sürecin ve zorlukların üstesinden gelenlerin millet olduğunu vurguladı. Bu gün benim için hayatımın en önemli dönül noktası ve heyecan dolu olduğunu söyleyebilirim. Kendi kişisel tarihimde en önemli bir nokta olarak görüyorum.

 Bölge üniversitelerinde 2002 yılında görev yapmaya başladım. Üniversiteler arasında bizim üniversitemiz gelişmişlik açısından önemli bir yere gelmiştir. Benim doğrum insanların kendi fikirlerinden oluşan doğrudur onun içinde kendi doğrularım ile çalışma hayatındaki insanların fikirlerine her zaman saygı göstermişimdir. Benim becerim birlikte çalışma yaşamıdır başkaca özelliğin de yoktur diyebilirim. Daha önce görev yaptığım her yerde en basit konularda fikir birliği olarak ortaya koyduğumuz başarıdır.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz konuşmasının ardından AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı tarafından kabul edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.