FARUK ERKAN: “ADİL, SAYGILI, NİTELİKLİ VE GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İÇİN GELİYORUZ”

SİYASET 10.05.2023 - 17:40, Güncelleme: 10.05.2023 - 17:40 3447+ kez okundu.
 

FARUK ERKAN: “ADİL, SAYGILI, NİTELİKLİ VE GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İÇİN GELİYORUZ”

İYİ Parti Burdur Milletvekili Adayı Faruk Erkan, sorunlara hakim olduklarını belirten “Adil, Saygılı, Nitelikli ve Güçlü bir Türkiye için geliyoruz, az kaldı” dedi.
İYİ Parti Burdur Milletvekili Adayı Faruk Erkan seçim çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Caddesi’nde esnafları ziyaret etti. İl Başkanı Namık Kemal Özkan, Merkez İlçe Başkanı Adnan Gün ve partililerle birlikte esnaf ve vatandaşlarla buluşan Milletvekili adayı Faruk Erkan, sorun ve talepleri dinledi.  Burdur’daki sorunların çözümleri ile ilgili projelerin hazır olduğunun altını çizen Milletvekili adayı Faruk Erkan, “İYİ Parti olarak birlik beraberlik içinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Oldukça kısa bir süre içerisinde neredeyse Burdur’un tamamını ziyaret ettik. Gittiğimiz yerlerde atladığımız, yerinde bulamadığımız, unuttuğumuz hemşerilerimiz elbette olmuştur. Ziyaretlerimizde esnaflarımızla, vatandaşlarımızla, çiftçilerimizle, üreticilerimizle kısacası her kesimden vatandaşlarımızla görüştük. Sorunları yerinde görme fırsatı bulduk. Herkesin ortak sorunu ekonomik kriz ve hayat pahalılığı. Burdur ve ilçelerinde tarım alanında, sanayi alanında, turizm alanında yapılabilecek çok şey var. Şehrimiz her alanda büyümeye ve gelişmeye elverişli bir şehir. Biz projelerimizi ve hizmetlerimizi sadece il merkezi ile sınırlı tutmadık, tutmayacağız. 14 Mayıs’ta adil, Saygılı, Nitelikli ve Güçlü bir Türkiye için geliyoruz.” diye konuştu.  
İYİ Parti Burdur Milletvekili Adayı Faruk Erkan, sorunlara hakim olduklarını belirten “Adil, Saygılı, Nitelikli ve Güçlü bir Türkiye için geliyoruz, az kaldı” dedi.

İYİ Parti Burdur Milletvekili Adayı Faruk Erkan seçim çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Caddesi’nde esnafları ziyaret etti. İl Başkanı Namık Kemal Özkan, Merkez İlçe Başkanı Adnan Gün ve partililerle birlikte esnaf ve vatandaşlarla buluşan Milletvekili adayı Faruk Erkan, sorun ve talepleri dinledi. 

Burdur’daki sorunların çözümleri ile ilgili projelerin hazır olduğunun altını çizen Milletvekili adayı Faruk Erkan, “İYİ Parti olarak birlik beraberlik içinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Oldukça kısa bir süre içerisinde neredeyse Burdur’un tamamını ziyaret ettik. Gittiğimiz yerlerde atladığımız, yerinde bulamadığımız, unuttuğumuz hemşerilerimiz elbette olmuştur. Ziyaretlerimizde esnaflarımızla, vatandaşlarımızla, çiftçilerimizle, üreticilerimizle kısacası her kesimden vatandaşlarımızla görüştük. Sorunları yerinde görme fırsatı bulduk. Herkesin ortak sorunu ekonomik kriz ve hayat pahalılığı. Burdur ve ilçelerinde tarım alanında, sanayi alanında, turizm alanında yapılabilecek çok şey var. Şehrimiz her alanda büyümeye ve gelişmeye elverişli bir şehir. Biz projelerimizi ve hizmetlerimizi sadece il merkezi ile sınırlı tutmadık, tutmayacağız. 14 Mayıs’ta adil, Saygılı, Nitelikli ve Güçlü bir Türkiye için geliyoruz.” diye konuştu.

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.