FARUK ERKAN “YATIRIMCIYI BURDUR’A ÇEKECEĞİZ”

SİYASET 08.05.2023 - 15:54, Güncelleme: 08.05.2023 - 15:54 3700+ kez okundu.
 

FARUK ERKAN “YATIRIMCIYI BURDUR’A ÇEKECEĞİZ”

Burdur Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret eden İYİ Parti Burdur Milletvekili adayı Faruk Erkan, “Sanayi bölgelerimizi genişleterek yatırımcıyı Burdur’a çekeceğiz” dedi.
Yoğun bir tempoyla seçim çalışmalarına devam eden İYİ Parti Burdur Milletvekili adayı Faruk Erkan, İl Başkanı Namık Kemal Özkan ve partililerle birlikte Burdur Organize Sanayi Bölgesini gezdi. OSB’de faaliyet gösteren firmaları ziyaret eden Milletvekili adayı Faruk Erkan, iş insanları ve işçilerle bir araya geldi. Kendisinin de bir sanayici olduğunu belirten Milletvekili adayı Faruk Erkan, “Burdur’da doğdum, Burdur’da büyüdüm, Burdur’a yatırım yaptım. Burdur sevdalısıyım. Günümüz şartlarında bir sanayi tesisi kurmanın, işletmenin zorluklarını en iyi ben bilirim. Aynı şekilde çalışanların sorunlarını da en iyi ben bilirim. Bu yüzden Burdur’a yatırım yapan, yatırıma öncü olan, istihdam yaratan herkes benim için Burdur sevdalısıdır. Burdurlu olmak, Burdur sevdalısı olmak bunu gerektirir. Sanayi bölgemizde; elektriğin kesilmediği, doğalgazın kesintiye uğratılmadığı, uygun altyapıyı oluşturacağız. Eksiklerimizi de tamamladıktan sonra Burdur’a yatırımcıyı davet edeceğiz. Bizzat bunun takipçisi olacağım.” dedi. “Bucak sanayisini büyüteceğiz” Bucak Organize ve Sanayi Bölgesini ve Sanayi Sitesini de ziyaret ettiğini ifade eden Milletvekili adayı Faruk Erkan, “Bucak ilçemiz sanayi olarak oldukça gelişti. Sanayi anlamında markalaşmamız gerekiyor. Sanayi sitemiz yetmiyor. Gerek ek site, gerekse de ikinci bir site daha yaparak firmalarımızın önünü açmak zorundayız. Bu sayede hem yatırım çekmeyi başaracağız hem de istihdam yaratacağız. 14 Mayıs’ta Burdur’da tarih yazıp; çalışmalarımıza hızlıca başlayacağız.” diye konuştu.     
Burdur Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret eden İYİ Parti Burdur Milletvekili adayı Faruk Erkan, “Sanayi bölgelerimizi genişleterek yatırımcıyı Burdur’a çekeceğiz” dedi.

Yoğun bir tempoyla seçim çalışmalarına devam eden İYİ Parti Burdur Milletvekili adayı Faruk Erkan, İl Başkanı Namık Kemal Özkan ve partililerle birlikte Burdur Organize Sanayi Bölgesini gezdi. OSB’de faaliyet gösteren firmaları ziyaret eden Milletvekili adayı Faruk Erkan, iş insanları ve işçilerle bir araya geldi.

Kendisinin de bir sanayici olduğunu belirten Milletvekili adayı Faruk Erkan, “Burdur’da doğdum, Burdur’da büyüdüm, Burdur’a yatırım yaptım. Burdur sevdalısıyım. Günümüz şartlarında bir sanayi tesisi kurmanın, işletmenin zorluklarını en iyi ben bilirim. Aynı şekilde çalışanların sorunlarını da en iyi ben bilirim. Bu yüzden Burdur’a yatırım yapan, yatırıma öncü olan, istihdam yaratan herkes benim için Burdur sevdalısıdır. Burdurlu olmak, Burdur sevdalısı olmak bunu gerektirir. Sanayi bölgemizde; elektriğin kesilmediği, doğalgazın kesintiye uğratılmadığı, uygun altyapıyı oluşturacağız. Eksiklerimizi de tamamladıktan sonra Burdur’a yatırımcıyı davet edeceğiz. Bizzat bunun takipçisi olacağım.” dedi.

“Bucak sanayisini büyüteceğiz”

Bucak Organize ve Sanayi Bölgesini ve Sanayi Sitesini de ziyaret ettiğini ifade eden Milletvekili adayı Faruk Erkan, “Bucak ilçemiz sanayi olarak oldukça gelişti. Sanayi anlamında markalaşmamız gerekiyor. Sanayi sitemiz yetmiyor. Gerek ek site, gerekse de ikinci bir site daha yaparak firmalarımızın önünü açmak zorundayız. Bu sayede hem yatırım çekmeyi başaracağız hem de istihdam yaratacağız. 14 Mayıs’ta Burdur’da tarih yazıp; çalışmalarımıza hızlıca başlayacağız.” diye konuştu.   

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.