GENÇ MİLLETVEKİLİ ADAYI HÜLYA GÜMÜŞ HAMUR AÇTI, BÖREK YAPTI,

SİYASET 08.05.2023 - 15:46, Güncelleme: 08.05.2023 - 15:46 3709+ kez okundu.
 

GENÇ MİLLETVEKİLİ ADAYI HÜLYA GÜMÜŞ HAMUR AÇTI, BÖREK YAPTI,

Seçim çalışmalarını sürdüren CHP Burdur Milletvekili adayı Hülya Gümüş, Seydiköy’de ekmek yapan kadınlarla birlikte hamur açtı, börek yaptı.
Yeni haftaya da ziyaretlerle başlayan Milletvekili adayı Hülya Gümüş, sabahın erken saatlerinde Bucak Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren fabrikalara giderek hem fabrika sahipleri hem de çalışan işçilerle görüştü. 15 Mayıs sabahı Türkiye’de yeni bir dönemin başlayacağını ifade eden Hülya Gümüş’e, fabrika çalışanları da destek verdi. Daha sonra Bucak ilçesine bağlı Seydiköy’e giden ve ev ziyaretlerini sürdüren Hülya Gümüş, ekmek yapan kadınlara kolaylıklar diledi. Seydiköylü kadınların “Geç bir de senin hünerlerini görelim” demesi üzerine kolları sıvayan genç milletvekili adayı Gümüş, hem kadınlara ekmek yaptı, hem de ekip arkadaşlarına börek yaparak ikram etti. O anları sosyal medya hesabında yayınlayan Gümüş, Seydiköylü kadınların desteğini ve gönlünü aldı.                      GENÇ ADAYDAN GENÇLERE VİDEOLU MESAJ CHP Burdur Milletvekili adayı Hülya Gümüş, yayınladığı video ile gençlere mesaj verdi. Genç ve dinamik aday Hülya Gümüş, sosyal medya hesabında gençlere yönelik bir video paylaştı. Kendisinin de gençlerin yaşadığı sorun ve sıkıntıları çektiğini dile getiren Gümüş, “. Bugüne kadar bizi anlamadılar. Neler yapmak istediklerimizi, hayallerimizi, beklentilerimizi…. Ama artık bunlara dur demenin zamanı geldi. Bizler genciz, bu ülkenin geleceğiyiz. Biliyoruz ki her şeyin en iyisini hak ediyoruz. Biliyoruz ki biraz gün yüzü görmek, biraz refaha erişmek, biraz adalet, biraz huzur bulabilmek bizim de hakkımız. Adam kayırma-torpilin olmadığı, geleceğimize umutla bakabildiğimiz, bazılarının bizi ötekileştirmediği, mahalle baskısı olmadan rahatça gezip, istediğimiz gibi konuşup, dilediğimiz gibi giyindiğimiz bir hayat istiyoruz.” İfadelerini kullandı. Hülya Gümüş, Mustafa Kemal Atatürk’ün sözüne atıfta bulunarak, “ “Benim bütün ümidim gençliktedir” diyen Ulu önderimizin Mustafa Kemal Atatürk’ün güvenini boşa çıkarmamak için sandığa gidin. oyunuzu verin. Çünkü geleceği şekillendirmek sizlerin elinde” şeklinde konuştu.    
Seçim çalışmalarını sürdüren CHP Burdur Milletvekili adayı Hülya Gümüş, Seydiköy’de ekmek yapan kadınlarla birlikte hamur açtı, börek yaptı.

Yeni haftaya da ziyaretlerle başlayan Milletvekili adayı Hülya Gümüş, sabahın erken saatlerinde Bucak Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren fabrikalara giderek hem fabrika sahipleri hem de çalışan işçilerle görüştü.

15 Mayıs sabahı Türkiye’de yeni bir dönemin başlayacağını ifade eden Hülya Gümüş’e, fabrika çalışanları da destek verdi.

Daha sonra Bucak ilçesine bağlı Seydiköy’e giden ve ev ziyaretlerini sürdüren Hülya Gümüş, ekmek yapan kadınlara kolaylıklar diledi.

Seydiköylü kadınların “Geç bir de senin hünerlerini görelim” demesi üzerine kolları sıvayan genç milletvekili adayı Gümüş, hem kadınlara ekmek yaptı, hem de ekip arkadaşlarına börek yaparak ikram etti.

O anları sosyal medya hesabında yayınlayan Gümüş, Seydiköylü kadınların desteğini ve gönlünü aldı.

                     GENÇ ADAYDAN GENÇLERE VİDEOLU MESAJ

CHP Burdur Milletvekili adayı Hülya Gümüş, yayınladığı video ile gençlere mesaj verdi. Genç ve dinamik aday Hülya Gümüş, sosyal medya hesabında gençlere yönelik bir video paylaştı.

Kendisinin de gençlerin yaşadığı sorun ve sıkıntıları çektiğini dile getiren Gümüş, “. Bugüne kadar bizi anlamadılar. Neler yapmak istediklerimizi, hayallerimizi, beklentilerimizi…. Ama artık bunlara dur demenin zamanı geldi. Bizler genciz, bu ülkenin geleceğiyiz. Biliyoruz ki her şeyin en iyisini hak ediyoruz. Biliyoruz ki biraz gün yüzü görmek, biraz refaha erişmek, biraz adalet, biraz huzur bulabilmek bizim de hakkımız. Adam kayırma-torpilin olmadığı, geleceğimize umutla bakabildiğimiz, bazılarının bizi ötekileştirmediği, mahalle baskısı olmadan rahatça gezip, istediğimiz gibi konuşup, dilediğimiz gibi giyindiğimiz bir hayat istiyoruz.” İfadelerini kullandı.

Hülya Gümüş, Mustafa Kemal Atatürk’ün sözüne atıfta bulunarak, “ “Benim bütün ümidim gençliktedir” diyen Ulu önderimizin Mustafa Kemal Atatürk’ün güvenini boşa çıkarmamak için sandığa gidin. oyunuzu verin. Çünkü geleceği şekillendirmek sizlerin elinde” şeklinde konuştu.

 

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.