HUZUREVİ VE YAŞAM MERKEZİ PROJELERİNE HIZ VERİLECEK

GÜNDEM 26.01.2016 - 14:17, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4235+ kez okundu.
 

HUZUREVİ VE YAŞAM MERKEZİ PROJELERİNE HIZ VERİLECEK

Burdur Valisi Hasan Kürklü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından devam eden yatırımlar hakkında kurumlar arası koordinasyonu sağlamak için toplantı düzenledi.
Burdur Valisi Hasan Kürklü’nün Başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Vali Yardımcısı Hayri Sandıkcı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Olpak, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Duygulu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nurdan Kamal, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ilgili birim yetkilisi katıldı.  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından Engelsiz Yaşam Merkezi ve Huzurevi Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi çalışmaları hakkında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nurdan Kamal Sayın Valimize son aşama hakkında bilgi verdi. Burdur Valisi Hasan Kürklü, İlgili kurum ve kuruluşların yetkililerine Burdur da yapılacak olan Huzurevi ve yaşam merkezi projelerinin hızlandırılması için talimat verdi. Kürklü, Burdur da sürdürülmekte olan kamu yatırımlarında olduğu gibi yaşam merkezi ve huzurevi projelerinin de hızlandırılması gerektiğini belirtti. Bütün gücünüzle bu projelerin hayata geçmesi için çaba gösterilmesi gerektiğini ifade etti.  
Burdur Valisi Hasan Kürklü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından devam eden yatırımlar hakkında kurumlar arası koordinasyonu sağlamak için toplantı düzenledi.

Burdur Valisi Hasan Kürklü’nün Başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Vali Yardımcısı Hayri Sandıkcı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Olpak, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Duygulu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nurdan Kamal, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ilgili birim yetkilisi katıldı. 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından Engelsiz Yaşam Merkezi ve Huzurevi Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi çalışmaları hakkında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nurdan Kamal Sayın Valimize son aşama hakkında bilgi verdi.

Burdur Valisi Hasan Kürklü, İlgili kurum ve kuruluşların yetkililerine Burdur da yapılacak olan Huzurevi ve yaşam merkezi projelerinin hızlandırılması için talimat verdi. Kürklü, Burdur da sürdürülmekte olan kamu yatırımlarında olduğu gibi yaşam merkezi ve huzurevi projelerinin de hızlandırılması gerektiğini belirtti. Bütün gücünüzle bu projelerin hayata geçmesi için çaba gösterilmesi gerektiğini ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.