ÖĞRENCİLER POLİS VE ASKERE MEKTUP GÖNDERDİ

YAŞAM 22.03.2016 - 12:13, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3671+ kez okundu.
 

ÖĞRENCİLER POLİS VE ASKERE MEKTUP GÖNDERDİ

Burdur Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince Diyarbakır’a gönderilmek üzere 28 mektup teslim alınmıştır
Burdur Emniyet Müdürlüğü olarak; Mehmet Uzal Sosyal Bilimler Lisesinde gerçekleştirilen 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma programına katılım gerçekleştirilmiş, Lise Hazırlık, 9 ve 10.Sınıf öğrencilerinin Diyarbakır Sur ve Bağlarda görev alan Asker ve Polislerimize hitaben yazmış oldukları 28 Adet Mektup Burdur Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince Diyarbakır’a gönderilmek üzere teslim alınmıştır. Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri “Toplumda sürdürülebilir barış ve huzur ortamını sağlamaya yönelik, başta terör olmak üzere şiddete yönelen aşırılıkların önlenmesi, terör örgütlerinin propaganda alanlarının daraltılması, illerde eleman kazanımlarının engellenmesi ve terörle mücadelede halk desteğinin sağlanması” amacıyla hukuk kuralları çerçevesinde karşılıklı güven ve iletişime dayalı olarak yürütülen çalışmalar olduğundan, Burdur İl Emniyet Müdürlüğünce Bilgilendirme ve Önleme faaliyetleri çerçevesinde, çalışmalar yapılmaktadır.   Öğrencilerin şehitler gününde yapmış oldukları bu güzel davranış Terörle Mücadele eden teşkilatımızın gücüne güç katmıştır.    
Burdur Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince Diyarbakır’a gönderilmek üzere 28 mektup teslim alınmıştır

Burdur Emniyet Müdürlüğü olarak; Mehmet Uzal Sosyal Bilimler Lisesinde gerçekleştirilen 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma programına katılım gerçekleştirilmiş, Lise Hazırlık, 9 ve 10.Sınıf öğrencilerinin Diyarbakır Sur ve Bağlarda görev alan Asker ve Polislerimize hitaben yazmış oldukları 28 Adet Mektup Burdur Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince Diyarbakır’a gönderilmek üzere teslim alınmıştır.

Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri “Toplumda sürdürülebilir barış ve huzur ortamını sağlamaya yönelik, başta terör olmak üzere şiddete yönelen aşırılıkların önlenmesi, terör örgütlerinin propaganda alanlarının daraltılması, illerde eleman kazanımlarının engellenmesi ve terörle mücadelede halk desteğinin sağlanması” amacıyla hukuk kuralları çerçevesinde karşılıklı güven ve iletişime dayalı olarak yürütülen çalışmalar olduğundan, Burdur İl Emniyet Müdürlüğünce Bilgilendirme ve Önleme faaliyetleri çerçevesinde, çalışmalar yapılmaktadır.  

Öğrencilerin şehitler gününde yapmış oldukları bu güzel davranış Terörle Mücadele eden teşkilatımızın gücüne güç katmıştır.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.