AK PARTİ BASIN İLE BİR ARAYA GELDİ.

SİYASET 24.03.2016 - 14:46, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4474+ kez okundu.
 

AK PARTİ BASIN İLE BİR ARAYA GELDİ.

Burdur AK Parti İl Başkanı Süleyman Faki ve Basından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Rıza Adnan Uysal, basın temsilcileri ile bir araya geldi.
Burdur Grand Özeren Otel de yapılan toplantı da. İl Başkanı Süleyman Faki ve Ak Parti basından sorumlu il başkan yardımcısı Burdur da bulunan yaygın ve yerel çalışanlarının katıldığı toplantı da AK Parti İl Başkanı Süleyman Faki toplantının amaçlarını ve basını bir araya getirmelerinin nedenlerini anlattı.   AK Parti İl Başkanı Faki, kendilerinin göreve gelmesinin ardından gerçekleşen ve kısa sürede hazırlanmalarını gerektiren Cumhurbaşkanı Tayip Erdoğan’ın Burdur gezisinin ardından kendilerini bekleyen yoğun çalışma gündemi nedeniyle bir araya gelmeyi ve bu yoğunluk istenilen toplantının bu günlere sarktığını söyledi.     Faki, basının halk ile AK Parti arasında önemli bir köprü olduğunu belirterek basının bizim açımızdan eleştirilecek ya da ayrıştırılacak bir yönü olmadığını ancak Burdur’un menfaatlerinde ve ilerleyen günlerdeki çalışmalarında basın çalışanlarının desteklerini beklediklerini dile getirdi. Eleştirilerin yapıcı olması halinde kendilerine çalışma şevki vereceğini belirterek gerektiğinde Burdur adına gerek sivil toplum kuruluşları gerekse toplumun yönlendirilmesinde aktif olan kurumlarında kapısını çalacaklarını söyledi.   Toplantının sonlarına doğru yerel ve yaygın basın temsilcilerinin fikirlerini sorun ve bu toplantıların kendileri açısından önemini vurgulayarak ilerleyen günlerde gelişmelerin kendilerine yüklediği sorumluluk çerçevesinde bir araya gelmeye devam edeceklerini söyleyerek basın çalışanlarının Burdur’un sorunları ve çözümü değerlendirmelerin de çeşitli konularda not alarak yorumlar yaparak cevap verdi.            
Burdur AK Parti İl Başkanı Süleyman Faki ve Basından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Rıza Adnan Uysal, basın temsilcileri ile bir araya geldi.

Burdur Grand Özeren Otel de yapılan toplantı da. İl Başkanı Süleyman Faki ve Ak Parti basından sorumlu il başkan yardımcısı Burdur da bulunan yaygın ve yerel çalışanlarının katıldığı toplantı da AK Parti İl Başkanı Süleyman Faki toplantının amaçlarını ve basını bir araya getirmelerinin nedenlerini anlattı.

 

AK Parti İl Başkanı Faki, kendilerinin göreve gelmesinin ardından gerçekleşen ve kısa sürede hazırlanmalarını gerektiren Cumhurbaşkanı Tayip Erdoğan’ın Burdur gezisinin ardından kendilerini bekleyen yoğun çalışma gündemi nedeniyle bir araya gelmeyi ve bu yoğunluk istenilen toplantının bu günlere sarktığını söyledi.

 

  Faki, basının halk ile AK Parti arasında önemli bir köprü olduğunu belirterek basının bizim açımızdan eleştirilecek ya da ayrıştırılacak bir yönü olmadığını ancak Burdur’un menfaatlerinde ve ilerleyen günlerdeki çalışmalarında basın çalışanlarının desteklerini beklediklerini dile getirdi. Eleştirilerin yapıcı olması halinde kendilerine çalışma şevki vereceğini belirterek gerektiğinde Burdur adına gerek sivil toplum kuruluşları gerekse toplumun yönlendirilmesinde aktif olan kurumlarında kapısını çalacaklarını söyledi.

 

Toplantının sonlarına doğru yerel ve yaygın basın temsilcilerinin fikirlerini sorun ve bu toplantıların kendileri açısından önemini vurgulayarak ilerleyen günlerde gelişmelerin kendilerine yüklediği sorumluluk çerçevesinde bir araya gelmeye devam edeceklerini söyleyerek basın çalışanlarının Burdur’un sorunları ve çözümü değerlendirmelerin de çeşitli konularda not alarak yorumlar yaparak cevap verdi.  

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.