PROF DR MEHMET YALÇINER FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

SPOR 01.04.2016 - 17:23, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4174+ kez okundu.
 

PROF DR MEHMET YALÇINER FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Tarafından Düzenlenen Geleneksel Prof. Dr. Mehmet YALÇINER Futbol Turnuvası Sona Erdi
Üniversitemiz Eğitim Fakültesi'nde uzun süre görev yapan, fakülte eski dekanlarından emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet YALÇINER, 10 Aralık 2015 tarihinde vefat etmişti. Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nda da dersler veren Prof. Dr. Mehmet YALÇINER'i anmak için BESYO Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Meriç ERASLAN ve Doç. Dr. Emrah ATAY tarafından koordine edilerek düzenlenen futbol turnuvası, gelecek yıllar için gelenekselleştirilmek isteniyor. Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Meriç ERASLAN ve Doç. Dr. Emrah ATAY'ın koordinatörlüğünde, BESYO Spor Yöneticiliği 3. Sınıf öğrencileri Ali KİBARKAYA, Veysel GEP ve Alper POLAT'ın organize ettiği 1. Geleneksel Prof. Dr. Mehmet YALÇINER Futbol Turnuvası, BESYO öğrencilerinin, çekişmeli ve aynı zamanda fair-play çerçevesinde geçen mücadeleleriyle, renkli anlara sahne oldu. Final karşılaşması, Spor Yöneticiliği ile Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği arasında yapıldı. Çekişmeli geçen maçı Spor Yöneticiliği takımı kazandı. 1. Geleneksel Prof. Dr. Mehmet YALÇINER Futbol Turnuvası'nın bir diğer maçında BESYO Kızlar Karma Takımı, 3.lük-4.lük maçında, rakibine üstün gelerek, turnuvada 3. oldu. Turnuva genel sıralaması şöyle; 1. BESYO Spor Yöneticiliği 2. BESYO Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği 3. BESYO Kızlar Karma Takımı Final müsabakasının bitiminin ardından ödül törenine geçildi. 1. Geleneksel Prof. Dr. Mehmet YALÇINER Futbol Turnuvası'nda ilk 3 'e giren takımlara madalyalarını ve kupalarını, turnuvanın koordinatörleri Doç. Dr. Meriç ERASLAN, Doç. Dr. Emrah ATAY ve BESYO öğretim elemanları verdiler. Ödül töreninden sonra açıklamalarda bulunan Turnuva Koordinatörü Doç. Dr. Meriç ERASLAN ve Doç. Dr. Emrah ATAY, "Bir dönem MAKÜ'de dekanlık görevi de yapan Prof. Dr. Mehmet YALÇINER'i anmak için yaptığımız bu turnuvayı gelenekselleştirmek istiyoruz. Turnuvaya emeği geçen BESYO Öğretim Elemanlarına, katılım sağlayan BESYO öğrencilerine, Okul Müdürü Doç. Dr. Kadir PEPE'ye, SKS Şube Müdürü Orhan KEMERKAYA'ya teşekkür ederiz. Organizasyon Komitesinde bulunan BESYO Spor Yöneticiliği Bölümü 3. Sınıf öğrencileri Ali KİBARKAYA, Veysel GEP ve Alper POLAT'a üstün hizmetlerinden dolayı da ayrıca teşekkür ederiz. Değerli hocamız Prof. Dr. Mehmet YALÇINER'e ve Aziz Şehitlerimize bu vesile ile bir kez daha Allah'tan rahmet diliyoruz. Mekânları cennet olsun" dediler
Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Tarafından Düzenlenen Geleneksel Prof. Dr. Mehmet YALÇINER Futbol Turnuvası Sona Erdi

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi'nde uzun süre görev yapan, fakülte eski dekanlarından emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet YALÇINER, 10 Aralık 2015 tarihinde vefat etmişti. Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nda da dersler veren Prof. Dr. Mehmet YALÇINER'i anmak için BESYO Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Meriç ERASLAN ve Doç. Dr. Emrah ATAY tarafından koordine edilerek düzenlenen futbol turnuvası, gelecek yıllar için gelenekselleştirilmek isteniyor.
Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Meriç ERASLAN ve Doç. Dr. Emrah ATAY'ın koordinatörlüğünde, BESYO Spor Yöneticiliği 3. Sınıf öğrencileri Ali KİBARKAYA, Veysel GEP ve Alper POLAT'ın organize ettiği 1. Geleneksel Prof. Dr. Mehmet YALÇINER Futbol Turnuvası, BESYO öğrencilerinin, çekişmeli ve aynı zamanda fair-play çerçevesinde geçen mücadeleleriyle, renkli anlara sahne oldu.
Final karşılaşması, Spor Yöneticiliği ile Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği arasında yapıldı. Çekişmeli geçen maçı Spor Yöneticiliği takımı kazandı. 1. Geleneksel Prof. Dr. Mehmet YALÇINER Futbol Turnuvası'nın bir diğer maçında BESYO Kızlar Karma Takımı, 3.lük-4.lük maçında, rakibine üstün gelerek, turnuvada 3. oldu.
Turnuva genel sıralaması şöyle;
1. BESYO Spor Yöneticiliği
2. BESYO Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği
3. BESYO Kızlar Karma Takımı
Final müsabakasının bitiminin ardından ödül törenine geçildi. 1. Geleneksel Prof. Dr. Mehmet YALÇINER Futbol Turnuvası'nda ilk 3 'e giren takımlara madalyalarını ve kupalarını, turnuvanın koordinatörleri Doç. Dr. Meriç ERASLAN, Doç. Dr. Emrah ATAY ve BESYO öğretim elemanları verdiler.
Ödül töreninden sonra açıklamalarda bulunan Turnuva Koordinatörü Doç. Dr. Meriç ERASLAN ve Doç. Dr. Emrah ATAY, "Bir dönem MAKÜ'de dekanlık görevi de yapan Prof. Dr. Mehmet YALÇINER'i anmak için yaptığımız bu turnuvayı gelenekselleştirmek istiyoruz. Turnuvaya emeği geçen BESYO Öğretim Elemanlarına, katılım sağlayan BESYO öğrencilerine, Okul Müdürü Doç. Dr. Kadir PEPE'ye, SKS Şube Müdürü Orhan KEMERKAYA'ya teşekkür ederiz. Organizasyon Komitesinde bulunan BESYO Spor Yöneticiliği Bölümü 3. Sınıf öğrencileri Ali KİBARKAYA, Veysel GEP ve Alper POLAT'a üstün hizmetlerinden dolayı da ayrıca teşekkür ederiz. Değerli hocamız Prof. Dr. Mehmet YALÇINER'e ve Aziz Şehitlerimize bu vesile ile bir kez daha Allah'tan rahmet diliyoruz. Mekânları cennet olsun" dediler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.