TGS ÖLDÜRÜLEN GAZETECİLERİ ANACAK

YAŞAM 05.04.2016 - 10:25, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3580+ kez okundu.
 

TGS ÖLDÜRÜLEN GAZETECİLERİ ANACAK

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti 6 Nisan Çarşamba saat 11.30'da Hasan Fehmi’nin mezarı başında Öldürülen Gazetecileri anacak.
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, 6 Nisan 2016 Çarşamba günü saat 11.30’da basının ilk şehidi olarak tarihe geçen Hasan Fehmi’nin  Çemberlitaş’taki Sultan 2. Mahmut Türbesi’ndeki mezarı başında Öldürülen Gazetecileri anacak.  Gazeteciler, anmanın ardından saat 12.00’de Basın Müzesi’ndeki Öldürülen Gazeteciler Galerisini ziyaret edecek.     İSTANBUL – Türkiye Gazeteciler Cemiyeti sayısı 65 olan Öldürülen Gazetecileri 6 Nisan Çarşamba günü anacak. Serbesti Gazetesi’ndeki yazılarında İttihat ve Terakki yönetimini sert bir dille eleştiren Hasan Fehmi 6 Nisan 1909 günü öldürülmüştü. Basının ilk şehidi olarak tarihe geçen Hasan Fehmi’nin öldürüldüğü 6 Nisan Günü Öldürülen Gazeteciler Günü olarak kabul ediliyor.   Türkiye Gazeteciler Cemiyeti 6 Nisan Çarşamba saat 11.30'da Hasan Fehmi’nin mezarı başında Öldürülen Gazetecileri anacak. Anmanın ardından saat 12.00'de TGC Basın Müzesi'ndeki Öldürülen Gazeteciler Galerisi ziyaret edilecek. TGC Basın Müzesi’nde tüm öldürülen gazetecilerin fotoğraflarının yer aldığı bir galeri bulunuyor. Galeride aralarında Uğur Mumcu, Abdi İpekçi, Çetin Emeç, Ahmet Taner Kışlalı, Hırant Dink, Metin Göktepe, Nuh Köklü'nün de bulunduğu 65 gazetecinin resmi yer alıyor.        
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti 6 Nisan Çarşamba saat 11.30'da Hasan Fehmi’nin mezarı başında Öldürülen Gazetecileri anacak.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, 6 Nisan 2016 Çarşamba günü saat 11.30’da basının ilk şehidi olarak tarihe geçen Hasan Fehmi’nin  Çemberlitaş’taki Sultan 2. Mahmut Türbesi’ndeki mezarı başında Öldürülen Gazetecileri anacak.  Gazeteciler, anmanın ardından saat 12.00’de Basın Müzesi’ndeki Öldürülen Gazeteciler Galerisini ziyaret edecek.  

 

İSTANBUL – Türkiye Gazeteciler Cemiyeti sayısı 65 olan Öldürülen Gazetecileri 6 Nisan Çarşamba günü anacak. Serbesti Gazetesi’ndeki yazılarında İttihat ve Terakki yönetimini sert bir dille eleştiren Hasan Fehmi 6 Nisan 1909 günü öldürülmüştü. Basının ilk şehidi olarak tarihe geçen Hasan Fehmi’nin öldürüldüğü 6 Nisan Günü Öldürülen Gazeteciler Günü olarak kabul ediliyor.

 

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti 6 Nisan Çarşamba saat 11.30'da Hasan Fehmi’nin mezarı başında Öldürülen Gazetecileri anacak. Anmanın ardından saat 12.00'de TGC Basın Müzesi'ndeki Öldürülen Gazeteciler Galerisi ziyaret edilecek. TGC Basın Müzesi’nde tüm öldürülen gazetecilerin fotoğraflarının yer aldığı bir galeri bulunuyor. Galeride aralarında Uğur Mumcu, Abdi İpekçi, Çetin Emeç, Ahmet Taner Kışlalı, Hırant Dink, Metin Göktepe, Nuh Köklü'nün de bulunduğu 65 gazetecinin resmi yer alıyor.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.