SANAYİ PARKI’NDA SON RÖTUŞLAR ATILIYOR

YAŞAM 10.06.2016 - 13:48, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4792+ kez okundu.
 

SANAYİ PARKI’NDA SON RÖTUŞLAR ATILIYOR

Bucak Belediyesi’nin “Her mahalleye bir park” projesi kapsamında Sanayi Mahallesinde park yapım çalışmalarında son rötuşlar atılıyor.
Belediye Başkanı Süleyman Mutlu yaptığı açıklamada “Her Mahalleye bir park, kapsamında Sanayi Mahallesindeki park çalışmamızı tamamlamak üzereyiz. Sanayi parkımızda yapılacak yeşillendirme ve çiçeklendirme çalışmalarımız ve birkaç küçük rötuşlarımız kaldı. Bu parkımızı Ramazan ayı içerisinde vatandaşlarımıza vereceğimiz iftar programı ile açmayı planlıyoruz. Mahallelerimize yapılan ve yapılacak olan bu parklarımızın mahallelilerimize ve çocuklarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”dedi.                              MAHALLE HALKINA EMANET EDİYORUM Yapılan çalışmaların mahalle sakinlerine emanet edildiğini belirten Başkan Mutlu ülke genelinde yerel yönetimler tarafından yapılan yeşil alanlarda en büyük tehdit ve tehlike yine insan eliyle tahrip edilerek deforme edilmesidir. Bucak ilçemizin modernleşmesi sosyal alanlarımızın günün koşullarına göre düzenlenmesi için gayretle çalışıyoruz. Modern kent yaşamında en büyük eksikliği duyulan alanlar içinde çocuklarımızın oyun oynayacağı ve küçük yaşta arkadaşları ile paylaşmayı, oyun kurmayı öğrenecekleri bu alanları ebeveynlerin ve mahalle halkının korumasını istiyorum”.dedi.                      YEŞİL ALAN TALEPLERİ BELEDİYE’MİZİN ÖNCELİĞİDİR Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, “ Sözlerimin başında göreve ilk geldiğimiz günlerde her mahalleye bir park sloganı ile çıktığımı söyledim. Belediyemizin talep edilmesi halinde bundan böyle park ve yeşil alan yapmayacağı anlamında söylenmiş bir söz değildir. Elbette halkımızdan talep geldiğinde uygun alan olması halinde Belediye olarak bizim öncelik taşıyan görevlerimiz arasında bulunmaktadır. Burada şunu tekrar etmek istiyorum düzenlenen alanların korunması için öncelikli olarak görev mahalle halkına düşmektedir dedi.”                         
Bucak Belediyesi’nin “Her mahalleye bir park” projesi kapsamında Sanayi Mahallesinde park yapım çalışmalarında son rötuşlar atılıyor.

Belediye Başkanı Süleyman Mutlu yaptığı açıklamada “Her Mahalleye bir park, kapsamında Sanayi Mahallesindeki park çalışmamızı tamamlamak üzereyiz. Sanayi parkımızda yapılacak yeşillendirme ve çiçeklendirme çalışmalarımız ve birkaç küçük rötuşlarımız kaldı. Bu parkımızı Ramazan ayı içerisinde vatandaşlarımıza vereceğimiz iftar programı ile açmayı planlıyoruz. Mahallelerimize yapılan ve yapılacak olan bu parklarımızın mahallelilerimize ve çocuklarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”dedi.

                             MAHALLE HALKINA EMANET EDİYORUM

Yapılan çalışmaların mahalle sakinlerine emanet edildiğini belirten Başkan Mutlu ülke genelinde yerel yönetimler tarafından yapılan yeşil alanlarda en büyük tehdit ve tehlike yine insan eliyle tahrip edilerek deforme edilmesidir. Bucak ilçemizin modernleşmesi sosyal alanlarımızın günün koşullarına göre düzenlenmesi için gayretle çalışıyoruz. Modern kent yaşamında en büyük eksikliği duyulan alanlar içinde çocuklarımızın oyun oynayacağı ve küçük yaşta arkadaşları ile paylaşmayı, oyun kurmayı öğrenecekleri bu alanları ebeveynlerin ve mahalle halkının korumasını istiyorum”.dedi.

                     YEŞİL ALAN TALEPLERİ BELEDİYE’MİZİN ÖNCELİĞİDİR

Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, “ Sözlerimin başında göreve ilk geldiğimiz günlerde her mahalleye bir park sloganı ile çıktığımı söyledim. Belediyemizin talep edilmesi halinde bundan böyle park ve yeşil alan yapmayacağı anlamında söylenmiş bir söz değildir. Elbette halkımızdan talep geldiğinde uygun alan olması halinde Belediye olarak bizim öncelik taşıyan görevlerimiz arasında bulunmaktadır. Burada şunu tekrar etmek istiyorum düzenlenen alanların korunması için öncelikli olarak görev mahalle halkına düşmektedir dedi.”

 

                    

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.