ZEHİR SATICILARI POLİS’TEN KAÇAMADI

22.07.2016 - 09:31, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3292+ kez okundu.
 

ZEHİR SATICILARI POLİS’TEN KAÇAMADI

Bucak ilçesinde uyuşturucu ve uyarıcı madde satan sokak satıcılarına yönelik olarak yapılan çalışmalarda zehir tüccarlarına darbe vuruldu.
Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Bucak İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince; Bucak ilçesinde uyuşturucu ve uyarıcı madde satan sokak satıcılarına yönelik olarak yapılan mücadele kapsamında Bucak Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 16/05/2016 tarihinde başlatılan projeli çalışmada; 15.07.2016 tarihinde uyuşturucu madde ticareti yapan hedef şahıslara yönelik 6 ayrı adrese yapılan eş zamanlı operasyonda; A.T., İ.D., M.D.Ö., Ş.Y., U.T. ve A.K. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmışlardır. Gözaltına alınan şüphelilerden uyuşturucu madde satın aldıkları tespit edilen toplam 12 şahsın ifadeleri alınmış, yapılan çalışmada toplam 16,10 gram eroin maddesi, 6 adet uyuşturucu nitelikte hap, 18,47 gram esrar maddesi ve uyuşturucu içimini kolaylaştıran aparatlar ele geçirilmiştir. Şüpheliler A.T., İ.D., M.D.Ö., Ş.Y., U.T. ve A.K. hakkında TCK 188/3 ve 191 sayılı kanuna muhalefet suçlarından adli işlem yapılarak hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak ceza evine teslim edilmişlerdir. Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü görev alanına giren suçlarla ilgili mücadelemiz aralıksız devam etmektedir.  
Bucak ilçesinde uyuşturucu ve uyarıcı madde satan sokak satıcılarına yönelik olarak yapılan çalışmalarda zehir tüccarlarına darbe vuruldu.

Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Bucak İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince; Bucak ilçesinde uyuşturucu ve uyarıcı madde satan sokak satıcılarına yönelik olarak yapılan mücadele kapsamında Bucak Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 16/05/2016 tarihinde başlatılan projeli çalışmada;

15.07.2016 tarihinde uyuşturucu madde ticareti yapan hedef şahıslara yönelik 6 ayrı adrese yapılan eş zamanlı operasyonda; A.T., İ.D., M.D.Ö., Ş.Y., U.T. ve A.K. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmışlardır. Gözaltına alınan şüphelilerden uyuşturucu madde satın aldıkları tespit edilen toplam 12 şahsın ifadeleri alınmış, yapılan çalışmada toplam 16,10 gram eroin maddesi, 6 adet uyuşturucu nitelikte hap, 18,47 gram esrar maddesi ve uyuşturucu içimini kolaylaştıran aparatlar ele geçirilmiştir.

Şüpheliler A.T., İ.D., M.D.Ö., Ş.Y., U.T. ve A.K. hakkında TCK 188/3 ve 191 sayılı kanuna muhalefet suçlarından adli işlem yapılarak hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak ceza evine teslim edilmişlerdir.

Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü görev alanına giren suçlarla ilgili mücadelemiz aralıksız devam etmektedir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.