GECE DEMOKRASİ NÖBETİ GÜNDÜZ ÇALIŞMA SAHASINDA

YAŞAM 28.07.2016 - 14:21, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4686+ kez okundu.
 

GECE DEMOKRASİ NÖBETİ GÜNDÜZ ÇALIŞMA SAHASINDA

Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, gece meydanlarda demokrasi nöbetini sürdürürken gündüzleri de belediyenin devam eden çalışmalarını yerinde inceliyor
 Başkan Mutlu ve beraberinde Başkan yardımcısı İbrahim Satılmış, Meclis Üyesi Yasin Uğur, Fen İşleri Müdürü Ömer Gümüş ile birlikte Çamlıca  Mahallesinde yapımı devam eden dere ıslah  çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında çalışanlardan bilgi aldı. Hain darbe girişimini hizmetlere yansıtılmaması noktasında çaba sarf ettiklerini belirten Başkan Mutlu, "15 Temmuz hain darbe girişimine karşı ülke genelinde olduğu gibi bizlerde Bucak’ta idarecisi, esnafı, işçisi, memuru, farklı Siyasi parti mensupları, farklı görüş ve düşüncedeki insanlarla ve tüm halkımızla tek vücut olmuş halde ayaktayız ve meydanlardayız. Belediye yönetimi olarak, yaşanan darbe girişimini hizmetlere yansıtmamaya özen gösteriyoruz. Akşamları çalışanlarımızla halkımızla birlikte meydanlarda demokrasi nöbeti tutarken, gündüzleri ise görevimizin başında halkımıza hizmet noktasında aralıksız hizmet vermeye çalışıyoruz ”dedi.  
Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, gece meydanlarda demokrasi nöbetini sürdürürken gündüzleri de belediyenin devam eden çalışmalarını yerinde inceliyor

 Başkan Mutlu ve beraberinde Başkan yardımcısı İbrahim Satılmış, Meclis Üyesi Yasin Uğur, Fen İşleri Müdürü Ömer Gümüş ile birlikte Çamlıca  Mahallesinde yapımı devam eden dere ıslah  çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında çalışanlardan bilgi aldı.

Hain darbe girişimini hizmetlere yansıtılmaması noktasında çaba sarf ettiklerini belirten Başkan Mutlu, "15 Temmuz hain darbe girişimine karşı ülke genelinde olduğu gibi bizlerde Bucak’ta idarecisi, esnafı, işçisi, memuru, farklı Siyasi parti mensupları, farklı görüş ve düşüncedeki insanlarla ve tüm halkımızla tek vücut olmuş halde ayaktayız ve meydanlardayız. Belediye yönetimi olarak, yaşanan darbe girişimini hizmetlere yansıtmamaya özen gösteriyoruz. Akşamları çalışanlarımızla halkımızla birlikte meydanlarda demokrasi nöbeti tutarken, gündüzleri ise görevimizin başında halkımıza hizmet noktasında aralıksız hizmet vermeye çalışıyoruz ”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.