VALİ YILMAZ ALTINYAYLA İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

GÜNDEM 30.07.2016 - 09:41, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4620+ kez okundu.
 

VALİ YILMAZ ALTINYAYLA İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

Resmi İlçe Ziyaretleri kapsamında Vali Şerif Yılmaz 3. İlçe ziyaretini Altınyayla'ya gerçekleştirdi.
Altınyayla ziyareti kapsamında ilk olarak Kaymakamlığı ziyaret eden Vali Yılmaz'ı Kaymakam Medeni Bakır karşıladı. Kaymakamlık önündeki karşılamada ayrıca Belediye Başkanı Ahmet Serttaş, Altınyayla İl Genel Meclis Üyeleri ve muhtarlar hazır bulundu.  Kaymakam Medeni Bakır tarafından İlçe hakkında brifing verildi. İlçenin genel yapısı, nüfusu, ilçede ki personel durumu, ekonomi, sosyal yardımlar konusunda Yetkililerden brifing aldı.   Vali Yılmaz, Mantar İşletmeleri ile ilgili olarak, çok güzel bir proje çalışması olduğunu ifade ederek, ilimiz geneline uygun ortam ve iklim koşullarında ve köylerimiz de yaşayan vatandaşlarımıza örnek teşkil etmesi gerektiğini belirtti. Konuyla ilgili yer sıkıntısı olması durumunda Kamu Kurumlarımıza bilhassa köylerde kullanılmayan okul binaları ile boş bulunan ve kullanılmayan diğer kamu arazilerinin muhtarlıklar veya kişiler tarafından kiralanmak suretiyle mantar işletme projelerinin artırılması ifade eden Vali Yılmaz, beraberinde Kaymakamlık ziyaretinde hazır bulunan İl Müdürlerine konuyla ilgili talimat verdi.   VALİ YILMAZ, İLÇE MEYDANINDA KURULAN PAZARI GEZEREK ESNAF VE VATANDAŞLARLA BİR SÜRE SOHBET ETTİ.   Kaymakamlık ziyareti sonrası Cuma Namazına geçmeden önce İlçe Meydanında kurulan pazarı gezen Vali Yılmaz, vatandaşlar ve esnaf ile sohbet ederek bereketli alışverişler ve hayırlı kazançlar diledi. Vali Yılmaz, Pazar esnafına sattıkları ürünleri Burdur'da yetiştirilen ürün olup olmadığını sorarak incir satan pazarcı esnafına Bucak Melli İnciri mi satıyorsun sorusunu yöneltti. Bal satıcısı bir esnafla bir süre sohbet eden Vali Yılmaz ürünün Çam Balımı ve Çiçek Balımı olduğunu sordu. Bal çeşitlerinin fiyatlarını da öğrenen Vali Yılmaz, ürünlerini nerelere pazarladığını sadece pazarda satıp satmadığını sordu. Vali Yılmaz kendisinin de daha önce Bal üreticiliği yaptıklarını belirterek bu yöre ve bizim yörelerde genelde Çam balı üretildiğini ifade etti.   BELEDİYE BAŞKANLIĞINI ZİYARET Pazar Esnafı ziyareti sonrası Altınyayla Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Yılmaz Burada Başkan Ahmet Serttaş ve Belediye çalışanları tarafından karşılandı. Belediye Başkanı Ahmet Serttaş Vali Yılmaz'a ziyaretleri dolayısıyla teşekkürlerini ileterek kendisini İlçemizde ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade etti. Belediye tarafından yapılan çalışmalarla ilgili Vali Yılmaz'ı bilgilendiren Başkan Serttaş, önümüzdeki dönemde yapacağı projelerle ilgili de kendisini bilgilendirdi.              
Resmi İlçe Ziyaretleri kapsamında Vali Şerif Yılmaz 3. İlçe ziyaretini Altınyayla'ya gerçekleştirdi.

Altınyayla ziyareti kapsamında ilk olarak Kaymakamlığı ziyaret eden Vali Yılmaz'ı Kaymakam Medeni Bakır karşıladı. Kaymakamlık önündeki karşılamada ayrıca Belediye Başkanı Ahmet Serttaş, Altınyayla İl Genel Meclis Üyeleri ve muhtarlar hazır bulundu.

 Kaymakam Medeni Bakır tarafından İlçe hakkında brifing verildi. İlçenin genel yapısı, nüfusu, ilçede ki personel durumu, ekonomi, sosyal yardımlar konusunda Yetkililerden brifing aldı.

 

Vali Yılmaz, Mantar İşletmeleri ile ilgili olarak, çok güzel bir proje çalışması olduğunu ifade ederek, ilimiz geneline uygun ortam ve iklim koşullarında ve köylerimiz de yaşayan vatandaşlarımıza örnek teşkil etmesi gerektiğini belirtti. Konuyla ilgili yer sıkıntısı olması durumunda Kamu Kurumlarımıza bilhassa köylerde kullanılmayan okul binaları ile boş bulunan ve kullanılmayan diğer kamu arazilerinin muhtarlıklar veya kişiler tarafından kiralanmak suretiyle mantar işletme projelerinin artırılması ifade eden Vali Yılmaz, beraberinde Kaymakamlık ziyaretinde hazır bulunan İl Müdürlerine konuyla ilgili talimat verdi.

 

VALİ YILMAZ, İLÇE MEYDANINDA KURULAN PAZARI GEZEREK ESNAF VE VATANDAŞLARLA BİR SÜRE SOHBET ETTİ.

 

Kaymakamlık ziyareti sonrası Cuma Namazına geçmeden önce İlçe Meydanında kurulan pazarı gezen Vali Yılmaz, vatandaşlar ve esnaf ile sohbet ederek bereketli alışverişler ve hayırlı kazançlar diledi. Vali Yılmaz, Pazar esnafına sattıkları ürünleri Burdur'da yetiştirilen ürün olup olmadığını sorarak incir satan pazarcı esnafına Bucak Melli İnciri mi satıyorsun sorusunu yöneltti. Bal satıcısı bir esnafla bir süre sohbet eden Vali Yılmaz ürünün Çam Balımı ve Çiçek Balımı olduğunu sordu. Bal çeşitlerinin fiyatlarını da öğrenen Vali Yılmaz, ürünlerini nerelere pazarladığını sadece pazarda satıp satmadığını sordu. Vali Yılmaz kendisinin de daha önce Bal üreticiliği yaptıklarını belirterek bu yöre ve bizim yörelerde genelde Çam balı üretildiğini ifade etti.

 

BELEDİYE BAŞKANLIĞINI ZİYARET

Pazar Esnafı ziyareti sonrası Altınyayla Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Yılmaz Burada Başkan Ahmet Serttaş ve Belediye çalışanları tarafından karşılandı. Belediye Başkanı Ahmet Serttaş Vali Yılmaz'a ziyaretleri dolayısıyla teşekkürlerini ileterek kendisini İlçemizde ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade etti. Belediye tarafından yapılan çalışmalarla ilgili Vali Yılmaz'ı bilgilendiren Başkan Serttaş, önümüzdeki dönemde yapacağı projelerle ilgili de kendisini bilgilendirdi.

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.