BUCAK KIRSALI KENEVİR EKİM ALANI HALİNE DÖNÜŞTÜ

ASAYİŞ 24.08.2016 - 17:02, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3542+ kez okundu.
 

BUCAK KIRSALI KENEVİR EKİM ALANI HALİNE DÖNÜŞTÜ

Bucak İlçesi, Çamlık Köyünde ikamet eden H.D., K.K ve O. Y. isimli şahıslar tarlalarına yakın ormanlık alan içerisine yasadışı kenevir ekimi yaptı.
Bucak İlçesi, Kırsal alanlarında bu günü kadar yıl içinde Jandarma ekiplerinin aldıkları ihbar üzerine yaptıkları operasyonlarda yasa dışı kenevir ekim tarlalarını imha ettikleri bilinmemekle birlikte her geçen gün ortaya birbirine yakın alanlarda yeni ekim alanları ortaya çıkmaktadır. Jandarma ise takibi bırakmamaktadır.           Bucak İlçesi, Çamlık Köyünde ikamet eden H.D., K.K ve O. Y. isimli şahıslar tarlalarına yakın ormanlık alan içerisine yasadışı kenevir ekimi yaptığı ihbarı alındı. Kenevir ekimi yapılan yere gidildiğinde ekili alanın varlığı tespit edildi. Çamlık Köyünde ikamet eden H.D., K.K ve O. Y. isimli şahıslar tarlalarına yakın ormanlık alan içerisine yasadışı kenevir ekimi yaparak Antalya iline uyuşturucu madde olarak satacakları duyumu alınmıştır. 24 Ağustos 2016 tarihinde Çamlık Köyü'nde yapılan operasyon neticesinde, şüpheliler H.D K.K. ve O. Y isimli şahıslar yakalanmış olup, ev, eklenti ve tarlalarına yakın ormanlık arazi içerisinde yapılan aramada ekmiş oldukları (300) kök kenevir bitkisi ele geçirilmiştir. Bucak C. Savcısının talimatıyla şüpheli H.D., K.K. ve O. Y. isimli şahıslar ifadelerinin alınmasına müteakip şahıslar serbest bırakılmış ve (300) kök kenevir bitkisi Bucak İlçe J.K.lığı ve İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekiplerince olay yerinde imha edilmiştir.  
Bucak İlçesi, Çamlık Köyünde ikamet eden H.D., K.K ve O. Y. isimli şahıslar tarlalarına yakın ormanlık alan içerisine yasadışı kenevir ekimi yaptı.

Bucak İlçesi, Kırsal alanlarında bu günü kadar yıl içinde Jandarma ekiplerinin aldıkları ihbar üzerine yaptıkları operasyonlarda yasa dışı kenevir ekim tarlalarını imha ettikleri bilinmemekle birlikte her geçen gün ortaya birbirine yakın alanlarda yeni ekim alanları ortaya çıkmaktadır. Jandarma ise takibi bırakmamaktadır.   

       Bucak İlçesi, Çamlık Köyünde ikamet eden H.D., K.K ve O. Y. isimli şahıslar tarlalarına yakın ormanlık alan içerisine yasadışı kenevir ekimi yaptığı ihbarı alındı. Kenevir ekimi yapılan yere gidildiğinde ekili alanın varlığı tespit edildi.

Çamlık Köyünde ikamet eden H.D., K.K ve O. Y. isimli şahıslar tarlalarına yakın ormanlık alan içerisine yasadışı kenevir ekimi yaparak Antalya iline uyuşturucu madde olarak satacakları duyumu alınmıştır.

24 Ağustos 2016 tarihinde Çamlık Köyü'nde yapılan operasyon neticesinde, şüpheliler H.D K.K. ve O. Y isimli şahıslar yakalanmış olup, ev, eklenti ve tarlalarına yakın ormanlık arazi içerisinde yapılan aramada ekmiş oldukları (300) kök kenevir bitkisi ele geçirilmiştir.

Bucak C. Savcısının talimatıyla şüpheli H.D., K.K. ve O. Y. isimli şahıslar ifadelerinin alınmasına müteakip şahıslar serbest bırakılmış ve (300) kök kenevir bitkisi Bucak İlçe J.K.lığı ve İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekiplerince olay yerinde imha edilmiştir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.