BAŞKAN ERCENGİZ GENÇLERDEN SÖZ İSTEDİ.

KÜLTÜR 25.09.2016 - 16:48, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4061+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ GENÇLERDEN SÖZ İSTEDİ.

Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen Göl Festivali Model Grubunun solisti Fatma Turgut’un muhteşem konseriyle son buldu.
Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen ve 3 gün süren Göl Festivali finalinde Türkiye Sujeti ve Flyboard Şampiyonası ödül töreni düzenlendi. Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen ödül törenine Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 22, 23, 24. Dönem Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan,  İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Kemal Sever ve vatandaşlar katıldı. Burdur Gölü sahil şeridinde oluşturulan parkurda sporcular 'Standart 1', 'Kadınlar Kupası', 'TMF Kupası' ve 'Flyboard' kategorilerinde dereceye girebilmek için mücadele etti. Flyboard kategorisinde Ali Komşusu, Standart 1'de Kaan Şanver, TMF Kupası'nda Özkan Piro, Kadınlar Kupası'nda ise Ahu Atmaca birinci oldu. Dereceye giren sporculara ödülleri Özgürlük ve Demokrasi Meydanı'nda Vali Yılmaz, Belediye Başkanı Ercengiz tarafından verildi. Ödül töreni Hatıra fotoğrafı çekilmesiyle birlikte sona erdi. Fatma Turgut’tan muhteşem konser Burdur Belediyesi Göl Festivali finalinde Model Grubunun solisti Fatma Turgut sahne aldı. Konsere saatler kala konser alanını dolduran gençler Fatma Turgut’un sahneye çıkmasıyla unutulmaz bir gece yaşadılar. Fatma Turgut’un tüm şarkılarına hep bir ağızdan eşlik eden gençler yaklaşık 2 saat sahnede kalan Fatma Turgut’u dinlediler. Konserde Başkan Ercengiz, Fatma Turgut’a teşekkür ederek plaket verdi. Başkan Ercengiz’den öğrencilere müjde Gençleri seviyoruz. Çünkü Ulu Önder Atatürk’ün geleceği gençlere emanet etti. Gençlere çok güveniyoruz. Genç Başkan dediler artık 44 yaşındayım. Artık genç sizsiniz. Sizlere çok büyük görevler düşüyor. Ülkemiz çok zor bir süreçten geçiyor. Birlik ve beraberlik içerisinde, kol kola gireceğiz. İyi eğitimli bireyler olacağız. Bu ülkeye hizmet etmek için de en önde koşacağız. Söz mü?” dedi. Öğrencilere müjde veren Başkan Ercengiz, “Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde okuyan, Burdur’u seven ve ikametini Burdur’a alan öğrencilerimizin ulaşım ücretlerini yüzde 40 oranında indirim yapacağız. Aradaki farkı da Burdur Belediyesi olarak ben karşılayacağım” diye konuştu.    
Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen Göl Festivali Model Grubunun solisti Fatma Turgut’un muhteşem konseriyle son buldu.

Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen ve 3 gün süren Göl Festivali finalinde Türkiye Sujeti ve Flyboard Şampiyonası ödül töreni düzenlendi. Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen ödül törenine Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 22, 23, 24. Dönem Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan,  İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Kemal Sever ve vatandaşlar katıldı.

Burdur Gölü sahil şeridinde oluşturulan parkurda sporcular 'Standart 1', 'Kadınlar Kupası', 'TMF Kupası' ve 'Flyboard' kategorilerinde dereceye girebilmek için mücadele etti. Flyboard kategorisinde Ali Komşusu, Standart 1'de Kaan Şanver, TMF Kupası'nda Özkan Piro, Kadınlar Kupası'nda ise Ahu Atmaca birinci oldu.

Dereceye giren sporculara ödülleri Özgürlük ve Demokrasi Meydanı'nda Vali Yılmaz, Belediye Başkanı Ercengiz tarafından verildi.

Ödül töreni Hatıra fotoğrafı çekilmesiyle birlikte sona erdi.

Fatma Turgut’tan muhteşem konser

Burdur Belediyesi Göl Festivali finalinde Model Grubunun solisti Fatma Turgut sahne aldı.

Konsere saatler kala konser alanını dolduran gençler Fatma Turgut’un sahneye çıkmasıyla unutulmaz bir gece yaşadılar. Fatma Turgut’un tüm şarkılarına hep bir ağızdan eşlik eden gençler yaklaşık 2 saat sahnede kalan Fatma Turgut’u dinlediler.

Konserde Başkan Ercengiz, Fatma Turgut’a teşekkür ederek plaket verdi.

Başkan Ercengiz’den öğrencilere müjde

Gençleri seviyoruz. Çünkü Ulu Önder Atatürk’ün geleceği gençlere emanet etti. Gençlere çok güveniyoruz. Genç Başkan dediler artık 44 yaşındayım. Artık genç sizsiniz. Sizlere çok büyük görevler düşüyor. Ülkemiz çok zor bir süreçten geçiyor. Birlik ve beraberlik içerisinde, kol kola gireceğiz. İyi eğitimli bireyler olacağız. Bu ülkeye hizmet etmek için de en önde koşacağız. Söz mü?” dedi.

Öğrencilere müjde veren Başkan Ercengiz, “Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde okuyan, Burdur’u seven ve ikametini Burdur’a alan öğrencilerimizin ulaşım ücretlerini yüzde 40 oranında indirim yapacağız. Aradaki farkı da Burdur Belediyesi olarak ben karşılayacağım” diye konuştu.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.