BURDUR DSP KONGREYE HAZIRLANIYOR

SİYASET 12.10.2016 - 12:32, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2968+ kez okundu.
 

BURDUR DSP KONGREYE HAZIRLANIYOR

Burdur DSP İl Başkanı Ali Ünal, zor günlerin ve halkın umudu olan Partimiz 17 Ekim 2016 Günü olağan kongremizi yapıyoruz dedi.
DSP zor günlerin partisidir. Ülkemizin zor bir dönemden geçtiğini belirten halkın zorluklarını ise bilmeyen kesimler tarafından dile getirilmektedir. Ülkeyi ekonomik sıkıntılardan kurtarabilecek, toplumsal ve komşularla barışı sağlayabilecek tek parti DSP’dir.Türkiye’de sol yelpazeye çatı olabilecek,solu toparlayabilecek,solu tekrar güvenilir hala getirecek, günümüz koşullarında solcu değilim diyen vatandaştan oy alabilecek tek parti DSP’dir. Merhum Genel Başkanımız Bülent Ecevit’ten aldığımız cesaret ve metanet ile bizler Ümitsizliğe kapılmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ülkemiz ve insanı için de Güzel ve aydınlık günler tekrar DSP ile yakındadır.Bizler Ecevit’in yolundan hiçbir zaman dönmedik,çalışmalarımızı bu yönde devam etmekteyiz.çalışmalarımızın hızlı ve verimli davam edebilmesi için 17 Ekim 2016 Pazartesi günü İl ve İlçe binanız da  kongremizi yapıyoruz.Tüm halkımızı davet ediyoruz.  
Burdur DSP İl Başkanı Ali Ünal, zor günlerin ve halkın umudu olan Partimiz 17 Ekim 2016 Günü olağan kongremizi yapıyoruz dedi.

DSP zor günlerin partisidir. Ülkemizin zor bir dönemden geçtiğini belirten halkın zorluklarını ise bilmeyen kesimler tarafından dile getirilmektedir. Ülkeyi ekonomik sıkıntılardan kurtarabilecek, toplumsal ve komşularla barışı sağlayabilecek tek parti DSP’dir.Türkiye’de sol yelpazeye çatı olabilecek,solu toparlayabilecek,solu tekrar güvenilir hala getirecek, günümüz koşullarında solcu değilim diyen vatandaştan oy alabilecek tek parti DSP’dir.

Merhum Genel Başkanımız Bülent Ecevit’ten aldığımız cesaret ve metanet ile bizler Ümitsizliğe kapılmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ülkemiz ve insanı için de Güzel ve aydınlık günler tekrar DSP ile yakındadır.Bizler Ecevit’in yolundan hiçbir zaman dönmedik,çalışmalarımızı bu yönde devam etmekteyiz.çalışmalarımızın hızlı ve verimli davam edebilmesi için 17 Ekim 2016 Pazartesi günü İl ve İlçe binanız da  kongremizi yapıyoruz.Tüm halkımızı davet ediyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.