MANASTIR-NECATİ BEY MAHALLELERİ KENTSEL DÖNÜŞÜM ONAYA SUNULDU

YAŞAM 04.11.2016 - 08:23, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2542+ kez okundu.
 

MANASTIR-NECATİ BEY MAHALLELERİ KENTSEL DÖNÜŞÜM ONAYA SUNULDU

Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, yazılı bir açıklama yaparak Manastır-Necati Bey Mahallesi'nde kentsel dönüşüm onaya sunulduğunu bildirdi.
Yaptığı açıklamada "Daha Önceki Aylarda Toki Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı İle Manastır mahallesinde yerinde incelemeler yapmış görüntüler alınmış ve gerekli imar parseller alınmıştı.Toki Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı gerekli çalışmalar sonucunda Burdur Belediyemize Kentsel Dönüşüm İle ilgili protokol gönderilmişti.Burdur Belediyemizde  protokolü detaylı incelemelerden sonra onaylanmıştır ve Toki Başkanlığı'nda  protokol onayına sunulmuştur" ifadeleri kullanıldı. Süreç hakkında da bilgi veren Milletvekili Özçelik, "Müşavir firmaların çalışması için TOKİ İhale Daire Başkanlığı'nda tarih alınarak ihaleye çıkılacaktır.Müşavir firmanın ofisler açarak vatandaşlarımızla birebir görüşmeleri başlayacaktır.Vatandaşımızın daha sağlıklı,daha güvenli,daha modern ve daha kullanışlı dairelerde sosyal donatıları ile beraber mekanlarda ikametgah imkanı sağlanacaktır" dedi. Deprem Evleri Bozkurt Mahallesi'nde müşavir firma belirleme ihalesinin yapıldığını da hatırlatan Özçelik, "Sonucu önümüzdeki hafta içerisinde belirlenerek vatandaşlarla görüşmelere ve arazi ile ilgili çalışmalara başlanacaktır" ifadelerini kullandı.
Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, yazılı bir açıklama yaparak Manastır-Necati Bey Mahallesi'nde kentsel dönüşüm onaya sunulduğunu bildirdi.

Yaptığı açıklamada "Daha Önceki Aylarda Toki Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı İle Manastır mahallesinde yerinde incelemeler yapmış görüntüler alınmış ve gerekli imar parseller alınmıştı.Toki Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı gerekli çalışmalar sonucunda Burdur Belediyemize Kentsel Dönüşüm İle ilgili protokol gönderilmişti.Burdur Belediyemizde  protokolü detaylı incelemelerden sonra onaylanmıştır ve Toki Başkanlığı'nda  protokol onayına sunulmuştur" ifadeleri kullanıldı.

Süreç hakkında da bilgi veren Milletvekili Özçelik, "Müşavir firmaların çalışması için TOKİ İhale Daire Başkanlığı'nda tarih alınarak ihaleye çıkılacaktır.Müşavir firmanın ofisler açarak vatandaşlarımızla birebir görüşmeleri başlayacaktır.Vatandaşımızın daha sağlıklı,daha güvenli,daha modern ve daha kullanışlı dairelerde sosyal donatıları ile beraber mekanlarda ikametgah imkanı sağlanacaktır" dedi.

Deprem Evleri Bozkurt Mahallesi'nde müşavir firma belirleme ihalesinin yapıldığını da hatırlatan Özçelik, "Sonucu önümüzdeki hafta içerisinde belirlenerek vatandaşlarla görüşmelere ve arazi ile ilgili çalışmalara başlanacaktır" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.