ATATÜRK’Ü ÖLÜMÜNÜN 78 YILINDA SAYGIYLA ANDIK

GÜNDEM 10.11.2016 - 10:52, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2716+ kez okundu.
 

ATATÜRK’Ü ÖLÜMÜNÜN 78 YILINDA SAYGIYLA ANDIK

Burdur Cumhuriyet Meydanında bulunan “Atatürk Anıtı” önünde düzenlenen törende Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 78 yılında saygıyla andık.
Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 78 yılı nedeniyle düzenlenen törenle andık. Sabahın erken saatlerinden itibaren Burdur da törenlerin yapılacağı Cumhuriyet meydanını orta öğretim öğrencileri, kamu kurum ve kuruluşlarının müdür ve amirleri ile askerler gelmeye başladı.   Atatürk Anıtı önünde düzenlenen tören, Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Belediye Başkanı Ali Orkun Encengiz, ve Garnizon Komutanlığı çelenklerinin konulması ile başladı. Daha sonra Türkiye Büyük Millet Meclisinde Gurubu bulunan siyasi partiler ile sivil toplum kuruluşlarının çelenkleri Atatürk Anıtı’na konuldu. Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önderin ebediyete intikal ettiği Saat: 09.05 geçe tüm yurtta olduğu gibi Burdur da sirenlerle ve araç kornaları ile 2 dakika saygı duruşu yapıldı.   İstiklal Marşının okunması ile devam eden törenlerin ikinci bölümünün Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Konferans ve Sergi Salonunda devam etti. burada düzenlenen tören Atatürk ile ilgili söylem ve konuşmalar ile düzenlenen slayt gösterileri ve çeşitli tören etkinliklerle devam etti.     Cumhuriyet Meydanında bulunan Atatürk Anıtı önünde çeşitli okullardan gelen orta öğretim öğrencileri tarafından gün boyunca ihtiram nöbeti tutulacak ayrıca okullardaki öğrenci gurupları ve öğretmenlerde kendi okullarında anma törenleri yapacaklar.
Burdur Cumhuriyet Meydanında bulunan “Atatürk Anıtı” önünde düzenlenen törende Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 78 yılında saygıyla andık.

Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 78 yılı nedeniyle düzenlenen törenle andık. Sabahın erken saatlerinden itibaren Burdur da törenlerin yapılacağı Cumhuriyet meydanını orta öğretim öğrencileri, kamu kurum ve kuruluşlarının müdür ve amirleri ile askerler gelmeye başladı.

 

Atatürk Anıtı önünde düzenlenen tören, Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Belediye Başkanı Ali Orkun Encengiz, ve Garnizon Komutanlığı çelenklerinin konulması ile başladı. Daha sonra Türkiye Büyük Millet Meclisinde Gurubu bulunan siyasi partiler ile sivil toplum kuruluşlarının çelenkleri Atatürk Anıtı’na konuldu. Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önderin ebediyete intikal ettiği Saat: 09.05 geçe tüm yurtta olduğu gibi Burdur da sirenlerle ve araç kornaları ile 2 dakika saygı duruşu yapıldı.

 

İstiklal Marşının okunması ile devam eden törenlerin ikinci bölümünün Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Konferans ve Sergi Salonunda devam etti. burada düzenlenen tören Atatürk ile ilgili söylem ve konuşmalar ile düzenlenen slayt gösterileri ve çeşitli tören etkinliklerle devam etti.

    Cumhuriyet Meydanında bulunan Atatürk Anıtı önünde çeşitli okullardan gelen orta öğretim öğrencileri tarafından gün boyunca ihtiram nöbeti tutulacak ayrıca okullardaki öğrenci gurupları ve öğretmenlerde kendi okullarında anma törenleri yapacaklar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.