BURDUR İL İSTİHDAM TOPLANTISI YAPILDI.

YAŞAM 15.11.2016 - 09:06, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 1816+ kez okundu.
 

BURDUR İL İSTİHDAM TOPLANTISI YAPILDI.

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı Vali Şerif Yılmaz’ın Başkanlığında yapıldı.
Vali Yılmaz’ın Başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Vali Yardımcısı Ali Uysal, İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Salih Yüksel, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü İsmail Deveci, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, Ticaret İl Müdürü A. Sacide Çağlar, Şeker Fabrikası Müdürü Nurettin Ergül, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Recep Kalkan ve diğer kurul üyeleri katıldı.   Burdur Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünün yeni hizmet binasında yapılan toplantıda, İl Müdürü Deveci tarafından toplantı gündemi ve yapılan çalışmalarla ilgili bir sunum yapıldı. Sunumun ardından, açılacak kurslarla ilgili kararlar alındı. Toplantı gündeminde yer alan diğer konuların görüşülmesi sonrası toplantı sona erdi.     Vali Yılmaz toplantı için geldiği Çalışma ve İş Kurum İl Müdürlüğünde, yeni hizmet binasını da gezerek İl Müdürü Deveci’den bina ili ilgili bilgi aldı. Yeni hizmet binasının çalışanlara ve Burdurlulara hayırlı olmasını dileyen Vali Yılmaz, katıldığı toplantı sonrası Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünden ayrıldı.  
İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı Vali Şerif Yılmaz’ın Başkanlığında yapıldı.

Vali Yılmaz’ın Başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Vali Yardımcısı Ali Uysal, İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Salih Yüksel, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü İsmail Deveci, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, Ticaret İl Müdürü A. Sacide Çağlar, Şeker Fabrikası Müdürü Nurettin Ergül, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Recep Kalkan ve diğer kurul üyeleri katıldı.

 

Burdur Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünün yeni hizmet binasında yapılan toplantıda, İl Müdürü Deveci tarafından toplantı gündemi ve yapılan çalışmalarla ilgili bir sunum yapıldı. Sunumun ardından, açılacak kurslarla ilgili kararlar alındı. Toplantı gündeminde yer alan diğer konuların görüşülmesi sonrası toplantı sona erdi.

 

 

Vali Yılmaz toplantı için geldiği Çalışma ve İş Kurum İl Müdürlüğünde, yeni hizmet binasını da gezerek İl Müdürü Deveci’den bina ili ilgili bilgi aldı. Yeni hizmet binasının çalışanlara ve Burdurlulara hayırlı olmasını dileyen Vali Yılmaz, katıldığı toplantı sonrası Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünden ayrıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.