BUTİK SAĞLIK MERKEZLERİNE DÖNÜŞTÜRÜLECEK

SİYASET 24.11.2016 - 15:06, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2097+ kez okundu.
 

BUTİK SAĞLIK MERKEZLERİNE DÖNÜŞTÜRÜLECEK

Burdur AK Parti İl Başkanı Süleyman Faki İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında yeni hastane yeri ve projesi hakkında bilgi verdi.
Burdur AK Parti İl Başkanı Süleyman Faki, “Basın açıklamasına öğretmenlerin, Öğretmenler gününü kutlayarak sevgi ve saygı ile kendilerini kutluyorum dedi. Faki uzun süreden bu yana Burdur kamuoyu tarafından özlemle beklenen konu olan yeni hastane konusunda sona gelindiğini müjdeledi.   Faki, yeni hastanenin nereye yapılacağı konusundaki tartışmalar uzun süre için de gündemde yerini korumuş ve Belediye’nin yer tahsisi ile ilgili görüşmelerin de çıkmaza girmesi ile sonuçsuz kalmıştı. Belediye arazisi ile ilgili görüşmeler, çekimserlik noktasında Burdur’a yeni bir hastanenin yapılması ise hizmetin de geri bırakılması noktasında düğümlenmişti. Belediye ile mutabakat sağlanması mümkün olmayınca alternatif alanlar üzerinde çalışmalara başlanmıştı.   Sonunda Burdur da Milli Savunma Bakanlığı’na ait arazi üzerinde 70 dönümlük bir bölüm tahsis edilerek planlanan hastane yatırımının geri dönmemesi gelecek hizmetin aksamaması sağlanmıştır. Böylece hastanemizi Burdur’a kazandıran Milli Savunma Bakan’ımız Fikri Işık’a çok teşekkür ediyoruz.   Burdur’a yapılacak yeni 364 yataklı hastanenin Burdur’umuza ve İl Merkezi ve İlçelerimiz ile köylerine hayırlı olsun. Hastanemizin yerleşim alanı Bur-kentteki  cami karşısındaki Burdur Gölü’ne nazır, Burdur’un gelişen değişen kent olacak olan hastanemiz, bölgemize ve Burdur’umuza AK Parti’nin bir yatırımı olarak çok önem kazandıracaktır. Hastanemizin Burdur’a kazındırılmasında önemli bir çalışma yapan Burdur Milletvekillerimize ve diğer devlet büyüklerimize emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.     Burdur’umuza AK Parti ve Hükümetimiz döneminde aldığımız yatırımlar ara vermeden hız kesmeden devam edecektir. Ayrıca mevcut eski sigorta hastanesi binamız da yapılacak tadilat ile ayrıca bir sağlık birimi ile ek sağlık tesisi olarak hizmet vermesi planlanabilir. Burdur Devlet Hastanesi ise yeni 364 yataklı olan hastanemiz yapıldıktan sonra yerine butik bir sağlık merkezi olarak halkımızın hizmetine verilecektir. Böylece Burdur’umuzda gerek yatak gerekse sağlanacak üniteleri açısından hizmete devam edecektir. sağlık tesislerimizi Burdur’un her yanına yaymak istiyoruz dedi.    
Burdur AK Parti İl Başkanı Süleyman Faki İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında yeni hastane yeri ve projesi hakkında bilgi verdi.

Burdur AK Parti İl Başkanı Süleyman Faki, “Basın açıklamasına öğretmenlerin, Öğretmenler gününü kutlayarak sevgi ve saygı ile kendilerini kutluyorum dedi. Faki uzun süreden bu yana Burdur kamuoyu tarafından özlemle beklenen konu olan yeni hastane konusunda sona gelindiğini müjdeledi.

 

Faki, yeni hastanenin nereye yapılacağı konusundaki tartışmalar uzun süre için de gündemde yerini korumuş ve Belediye’nin yer tahsisi ile ilgili görüşmelerin de çıkmaza girmesi ile sonuçsuz kalmıştı. Belediye arazisi ile ilgili görüşmeler, çekimserlik noktasında Burdur’a yeni bir hastanenin yapılması ise hizmetin de geri bırakılması noktasında düğümlenmişti. Belediye ile mutabakat sağlanması mümkün olmayınca alternatif alanlar üzerinde çalışmalara başlanmıştı.

 

Sonunda Burdur da Milli Savunma Bakanlığı’na ait arazi üzerinde 70 dönümlük bir bölüm tahsis edilerek planlanan hastane yatırımının geri dönmemesi gelecek hizmetin aksamaması sağlanmıştır. Böylece hastanemizi Burdur’a kazandıran Milli Savunma Bakan’ımız Fikri Işık’a çok teşekkür ediyoruz.

 

Burdur’a yapılacak yeni 364 yataklı hastanenin Burdur’umuza ve İl Merkezi ve İlçelerimiz ile köylerine hayırlı olsun. Hastanemizin yerleşim alanı Bur-kentteki  cami karşısındaki Burdur Gölü’ne nazır, Burdur’un gelişen değişen kent olacak olan hastanemiz, bölgemize ve Burdur’umuza AK Parti’nin bir yatırımı olarak çok önem kazandıracaktır. Hastanemizin Burdur’a kazındırılmasında önemli bir çalışma yapan Burdur Milletvekillerimize ve diğer devlet büyüklerimize emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

 

  Burdur’umuza AK Parti ve Hükümetimiz döneminde aldığımız yatırımlar ara vermeden hız kesmeden devam edecektir. Ayrıca mevcut eski sigorta hastanesi binamız da yapılacak tadilat ile ayrıca bir sağlık birimi ile ek sağlık tesisi olarak hizmet vermesi planlanabilir. Burdur Devlet Hastanesi ise yeni 364 yataklı olan hastanemiz yapıldıktan sonra yerine butik bir sağlık merkezi olarak halkımızın hizmetine verilecektir. Böylece Burdur’umuzda gerek yatak gerekse sağlanacak üniteleri açısından hizmete devam edecektir. sağlık tesislerimizi Burdur’un her yanına yaymak istiyoruz dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.