VALİ ŞERİF YILMAZ’IN YENİ YIL MESAJI

DİĞER 29.12.2016 - 15:59, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2200+ kez okundu.
 

VALİ ŞERİF YILMAZ’IN YENİ YIL MESAJI

2016 yılını sevinçleriyle, hüzünleriyle geride bırakırken, yeni umutlar ve beklentilerle 2017 yılına kavuşmanın heyecanını ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz.
Ülkemizde 2016 yılı içerisinde, 15 Temmuz hain işgal girişimi,  değişik vilayetlerimizde güvenlik güçlerimize, sivil vatandaşlarımıza yönelik hain terör eylemleri ve hemen yanı başımızda Ortadoğu’da yaşanan olaylar dolayısıyla zor bir yılı geride bıraktık. Her ne kadar 2016’yı buruk bir şekilde geride bırakıyor olsakta karamsar değiliz. Çünkü Milletimiz yaşanan bu sıkıntılar, acı hadiseler karşısında, geçmişinden aldığı güçle ve dirayetle, ortaya koyduğu ruhla tek yumruk olmayı başarmıştır. Bu birlikteliğe kayıtsız kalmayan Burdurlu hemşehrilerime ayrıca şükranlarımı sunuyorum. İnanıyorum ki 2017 yılında Millet olarak kardeşliğimizi daha da yücelterek, birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek, Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara fırsat vermeyecek, her bakımdan daha güzel ve aydınlık bir geleceğe doğru millet olarak yolumuza devam edeceğiz. Bizlerde başta ilimiz olmak üzere, Ülkemizin yarınlara daha güvenle bakması için çalışmaya devam edeceğiz. 2016 yılında yakaladığımız birlikteliği, yeni yılda devam ettirerek, Burdur’u daha yukarılara taşıma noktasında neler yapabiliriz bunun gayreti içerisinde olacağız. Bu duygu ve düşüncelerle, Burdurlu hemşehrilerimin yeni yılını kutluyor, 2017 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum.  
2016 yılını sevinçleriyle, hüzünleriyle geride bırakırken, yeni umutlar ve beklentilerle 2017 yılına kavuşmanın heyecanını ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz.

Ülkemizde 2016 yılı içerisinde, 15 Temmuz hain işgal girişimi,  değişik vilayetlerimizde güvenlik güçlerimize, sivil vatandaşlarımıza yönelik hain terör eylemleri ve hemen yanı başımızda Ortadoğu’da yaşanan olaylar dolayısıyla zor bir yılı geride bıraktık.

Her ne kadar 2016’yı buruk bir şekilde geride bırakıyor olsakta karamsar değiliz. Çünkü Milletimiz yaşanan bu sıkıntılar, acı hadiseler karşısında, geçmişinden aldığı güçle ve dirayetle, ortaya koyduğu ruhla tek yumruk olmayı başarmıştır. Bu birlikteliğe kayıtsız kalmayan Burdurlu hemşehrilerime ayrıca şükranlarımı sunuyorum.

İnanıyorum ki 2017 yılında Millet olarak kardeşliğimizi daha da yücelterek, birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek, Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara fırsat vermeyecek, her bakımdan daha güzel ve aydınlık bir geleceğe doğru millet olarak yolumuza devam edeceğiz.

Bizlerde başta ilimiz olmak üzere, Ülkemizin yarınlara daha güvenle bakması için çalışmaya devam edeceğiz. 2016 yılında yakaladığımız birlikteliği, yeni yılda devam ettirerek, Burdur’u daha yukarılara taşıma noktasında neler yapabiliriz bunun gayreti içerisinde olacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, Burdurlu hemşehrilerimin yeni yılını kutluyor, 2017 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.