“ÇİFTLİK” PROĞRAMI KANAL 15 EKRANLARINDA

DİĞER 03.01.2017 - 16:49, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3800+ kez okundu.
 

“ÇİFTLİK” PROĞRAMI KANAL 15 EKRANLARINDA

Üniversite Veteriner Fakültesi tarafından hazırlanan ve Kanal 15 ekranlarında yayınlanacak olan "Çiftlik" adlı program, seyircisiyle buluşmak için gün sayıyor..
Kanal 15 Televizyon Kanalında yayınlanacak olan programın Sunuculuğunu Adalet MANIŞ’ın yaptığı, Mesut PALA’nın objektifinden izlenecek olan Çiftlik programı, her hafta farklı bir köy, çiftlik ve çiftçiyle karşınızda olacak. Çiftlik Programının amacının Burdur’da yapılan hayvancılığa akademik bir bakış getirerek üreticilere ulaşmak, sahada onların sorunlarını dinleyerek, çözüm üretmek olduğunu vurgulayan Veteriner Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Hakan ÖNER,  “Bir diğer hedefimiz ise üreticilerin sorunlarını dinleyerek üniversitenin varlığını sahada Veteriner Fakültesi olarak htirmektir. Üreticiler ve Veteriner Fakültemizi televizyon programı ile bir araya getirerek hayvancılıkta duyarlı bir üniversite algısını oluşturmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı. Veteriner Fakültesi Öğretim Üyeleri ile birlikte klinik aracıyla gezici bir program tadında olan “Çiftlik” 07.01.2017 Cumartesi günü Saat: 20:00’da Kanal 15 ekranlarında seyircisiyle buluşacak.  Her hafta Cumartesi günü yeni bölümleriyle karşınızda olacak “Çiftlik” programı, Kanal 15 ekranlarında Pazartesi: 18:00’da, Salı 08:00’da, Çarşamba 22:00’da tekrar yayını ile ekranlarınızda olacak.  
Üniversite Veteriner Fakültesi tarafından hazırlanan ve Kanal 15 ekranlarında yayınlanacak olan "Çiftlik" adlı program, seyircisiyle buluşmak için gün sayıyor..

Kanal 15 Televizyon Kanalında yayınlanacak olan programın Sunuculuğunu Adalet MANIŞ’ın yaptığı, Mesut PALA’nın objektifinden izlenecek olan Çiftlik programı, her hafta farklı bir köy, çiftlik ve çiftçiyle karşınızda olacak.

Çiftlik Programının amacının Burdur’da yapılan hayvancılığa akademik bir bakış getirerek üreticilere ulaşmak, sahada onların sorunlarını dinleyerek, çözüm üretmek olduğunu vurgulayan Veteriner Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Hakan ÖNER,  “Bir diğer hedefimiz ise üreticilerin sorunlarını dinleyerek üniversitenin varlığını sahada Veteriner Fakültesi olarak htirmektir. Üreticiler ve Veteriner Fakültemizi televizyon programı ile bir araya getirerek hayvancılıkta duyarlı bir üniversite algısını oluşturmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Veteriner Fakültesi Öğretim Üyeleri ile birlikte klinik aracıyla gezici bir program tadında olan “Çiftlik” 07.01.2017 Cumartesi günü Saat: 20:00’da Kanal 15 ekranlarında seyircisiyle buluşacak. 

Her hafta Cumartesi günü yeni bölümleriyle karşınızda olacak “Çiftlik” programı, Kanal 15 ekranlarında Pazartesi: 18:00’da, Salı 08:00’da, Çarşamba 22:00’da tekrar yayını ile ekranlarınızda olacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.