BUCAK BELEDİYESİ KARLA MÜCADELE ÇALIŞMASI BAŞLATTI.

DİĞER 10.01.2017 - 13:41, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4252+ kez okundu.
 

BUCAK BELEDİYESİ KARLA MÜCADELE ÇALIŞMASI BAŞLATTI.

Bucak Belediyesi ilçede etkili olan kar yağışı sonrasında yaptığı çalışmalarla vatandaşların mağdur olmaması için tüm imkanlarını kullanarak karla mücadele ediyor.
Bucak Belediyesi’nce karla mücadele için oluşturulan ekipler, 7/ 24 saat ilçe genelinde görev yapıyor. Ekipler, araç ve makinelerle Bucak’taki ana arterler, ara sokaklar ve caddelerde kar yağışı ile oluşan olumsuzlukları engellemek için mücadele ediyor. Kar yağışının yoğun olduğu bölgelerde tuzlama ve Greyder ile yol açan ekipler, yolların kapanmaması için aralıksız çalışıyor. Kar nedeniyle kapanan kaldırımları temizleyerek yaya trafiğine açıyor. Karla mücadele kapsamında yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Bucak Belediye Başkanvekili Kaymakam İsmail Bayata, “Aniden bastıran ve Bucak tarihinin en yoğun kar yağışının hayatı olumsuz etkilememesi için yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Tüm belediye ekiplerimiz bir yandan cadde ve sokaklarda kar kürüme araçları ile çalışmalarına devam ederken, diğer yandan da kaldırımlarda ve hastane önü gibi önem arz eden kurumlar etrafında temizleme çalışmalarını sürdürüyorlar. ”dedi Yol açma ve tuzlama çalışmalarının hızlı bir şekilde sürdürülmesine rağmen yoğun kar yağışından dolayı 20 mahallenin her noktasına ulaşılamadığını ve trafikte bazı olumsuzlukların yaşandığına dikkat çeken Başkanvekili Kaymakam Bayata, “Araç sürücülerimizin trafikte dikkatli olmalarını, zincirsiz ve kar lastiği olmadan mecbur kalmadıkça trafiğe çıkmamalarını rica ediyorum” dedi. Bucak Belediye ekipleri sadece kar ve buzlanma ile mücadele etmeyerek, ilçe halkının sağlık, gıda, ısınma, cenaze hizmetleri gibi acil ihtiyaçlarına da yanıt veriyor. Özellikle vatandaşlardan gelen acil yardım telefonlarına anında müdahale eden belediye ekipleri, ilçe halkı  
Bucak Belediyesi ilçede etkili olan kar yağışı sonrasında yaptığı çalışmalarla vatandaşların mağdur olmaması için tüm imkanlarını kullanarak karla mücadele ediyor.

Bucak Belediyesi’nce karla mücadele için oluşturulan ekipler, 7/ 24 saat ilçe genelinde görev yapıyor. Ekipler, araç ve makinelerle Bucak’taki ana arterler, ara sokaklar ve caddelerde kar yağışı ile oluşan olumsuzlukları engellemek için mücadele ediyor. Kar yağışının yoğun olduğu bölgelerde tuzlama ve Greyder ile yol açan ekipler, yolların kapanmaması için aralıksız çalışıyor. Kar nedeniyle kapanan kaldırımları temizleyerek yaya trafiğine açıyor.

Karla mücadele kapsamında yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Bucak Belediye Başkanvekili Kaymakam İsmail Bayata, “Aniden bastıran ve Bucak tarihinin en yoğun kar yağışının hayatı olumsuz etkilememesi için yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Tüm belediye ekiplerimiz bir yandan cadde ve sokaklarda kar kürüme araçları ile çalışmalarına devam ederken, diğer yandan da kaldırımlarda ve hastane önü gibi önem arz eden kurumlar etrafında temizleme çalışmalarını sürdürüyorlar. ”dedi Yol açma ve tuzlama çalışmalarının hızlı bir şekilde sürdürülmesine rağmen yoğun kar yağışından dolayı 20 mahallenin her noktasına ulaşılamadığını ve trafikte bazı olumsuzlukların yaşandığına dikkat çeken Başkanvekili Kaymakam Bayata, “Araç sürücülerimizin trafikte dikkatli olmalarını, zincirsiz ve kar lastiği olmadan mecbur kalmadıkça trafiğe çıkmamalarını rica ediyorum” dedi.

Bucak Belediye ekipleri sadece kar ve buzlanma ile mücadele etmeyerek, ilçe halkının sağlık, gıda, ısınma, cenaze hizmetleri gibi acil ihtiyaçlarına da yanıt veriyor. Özellikle vatandaşlardan gelen acil yardım telefonlarına anında müdahale eden belediye ekipleri, ilçe halkı

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.