BURDUR EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDE BYLOCK FIRTINASI

ASAYİŞ 16.01.2017 - 15:59, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4778+ kez okundu.
 

BURDUR EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDE BYLOCK FIRTINASI

Burdur Cumhuriyet Başsavcılığınca gözaltı kararı verilmiş, 21 şüpheliden 18 şüpheli polis memuru yakalanarak gözaltına alınmıştır.
15 Temmuz 2016 tarihinde Fetö terör örgütü tarafından yurt genelinde meydana gelen terör olayları sonrasında bazı kurumlarda meydana gelen araştırmalar neticesinde birçok görevli göz altına alınarak görevden alma ya da tutuklamalar devam ederken özel şifreli BAYLOCK ve diğer haberleşmeler nedeniyle yapılan araştırmalar sonucunda göz altına alınmalar ya da tutuklanalar devam etmektedir . Burdur Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülmekte olan soruşturma kapsamında;  En son güncellenen BYLOCK uygulama kayıtlarında yapılan sorgulamada Bylock kullanıcısı olduğu tespit edilen ve KHK’ler ile ihraç olan 21 Emniyet Personeli hakkında FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma suçundan Burdur Cumhuriyet Başsavcılığınca gözaltı kararı verilmiş, 21 şüpheliden 18 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır. Gözaltında bulunan 18 şüpheliden 9 şüphelinin sorgulama işlemleri tamamlanarak 16.01.2017 günü adliyeye sevk edilmiş, diğer şüpheliler ise sorgulama işlemleri sonrası Adli Makamlara sevk edilecektir.   
Burdur Cumhuriyet Başsavcılığınca gözaltı kararı verilmiş, 21 şüpheliden 18 şüpheli polis memuru yakalanarak gözaltına alınmıştır.

15 Temmuz 2016 tarihinde Fetö terör örgütü tarafından yurt genelinde meydana gelen terör olayları sonrasında bazı kurumlarda meydana gelen araştırmalar neticesinde birçok görevli göz altına alınarak görevden alma ya da tutuklamalar devam ederken özel şifreli BAYLOCK ve diğer haberleşmeler nedeniyle yapılan araştırmalar sonucunda göz altına alınmalar ya da tutuklanalar devam etmektedir .

Burdur Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülmekte olan soruşturma kapsamında;  En son güncellenen BYLOCK uygulama kayıtlarında yapılan sorgulamada Bylock kullanıcısı olduğu tespit edilen ve KHK’ler ile ihraç olan 21 Emniyet Personeli hakkında FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma suçundan Burdur Cumhuriyet Başsavcılığınca gözaltı kararı verilmiş, 21 şüpheliden 18 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır. Gözaltında bulunan 18 şüpheliden 9 şüphelinin sorgulama işlemleri tamamlanarak 16.01.2017 günü adliyeye sevk edilmiş, diğer şüpheliler ise sorgulama işlemleri sonrası Adli Makamlara sevk edilecektir. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.