BURDUR CHP İL BAŞKANLIĞI REFERANDUM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI.

SİYASET 27.01.2017 - 13:41, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4137+ kez okundu.
 

BURDUR CHP İL BAŞKANLIĞI REFERANDUM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI.

Burdur CHP İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada önümüzdeki dönem yapılacak olan halk oylaması için eski il başkanları ile toplantı yaptı.
      Burdur CHP İl Başkanı, Barış Ayten,düzenlenen toplantı sonrasında yaptığı yazılı açıklamada; “referandum sürecinin çok önemli olduğunu belirterek, genel merkezimiz tarafından belirlenen çalışmaların biz Burdur CHP İl Teşkilatı olarak uygulamalarını anlatmak ve bütün parti teşkilatlarımızın, bugüne kadar partimize hizmet etmiş büyüklerimizin hatta partili vatandaşlarımızın yapılacak saha içinde yapılacak çalışmalar için toplantılar düzenleyeceğiz Ayten, açıklamasının devamında; Kuvai Milliye Ruhuyla, Mücadeleyi birlikte omuzlayacağız! İl Başkanımız Barış AYTEN, Önceki dönem İl Başkanlarını bir araya getirerek istişarelerde bulundu İl Başkanımız Barış AYTEN, Referandum sürecine ilişkin düzenlediği toplantılar kapsamında, Partimizin önceki dönemlerinde görev yapmış İl Başkanları ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Ülkemizin içinde bulunduğu bu kritik süreçte İl Örgütümüzün hazırlıkları hakkında bilgi vererek sürece ilişkin düşüncelerini paylaştı. Önceki dönemlerde görev yapan İl Başkanlarımızdan sahada aktif görev almalarını rica eden, düşünce ve görüşlerini alan İl Başkanımız Barış AYTEN; Değerli Parti Büyüklerimiz bize büyük bir moral ve özgüven aşıladılar. Kuvai Milliye ruhuyla büyük bir mücadeleyi birlikte omuzlayacağız dedi.  
Burdur CHP İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada önümüzdeki dönem yapılacak olan halk oylaması için eski il başkanları ile toplantı yaptı.

      Burdur CHP İl Başkanı, Barış Ayten,düzenlenen toplantı sonrasında yaptığı yazılı açıklamada; “referandum sürecinin çok önemli olduğunu belirterek, genel merkezimiz tarafından belirlenen çalışmaların biz Burdur CHP İl Teşkilatı olarak uygulamalarını anlatmak ve bütün parti teşkilatlarımızın, bugüne kadar partimize hizmet etmiş büyüklerimizin hatta partili vatandaşlarımızın yapılacak saha içinde yapılacak çalışmalar için toplantılar düzenleyeceğiz

Ayten, açıklamasının devamında; Kuvai Milliye Ruhuyla, Mücadeleyi birlikte omuzlayacağız! İl Başkanımız Barış AYTEN, Önceki dönem İl Başkanlarını bir araya getirerek istişarelerde bulundu İl Başkanımız Barış AYTEN, Referandum sürecine ilişkin düzenlediği toplantılar kapsamında, Partimizin önceki dönemlerinde görev yapmış İl Başkanları ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Ülkemizin içinde bulunduğu bu kritik süreçte İl Örgütümüzün hazırlıkları hakkında bilgi vererek sürece ilişkin düşüncelerini paylaştı. Önceki dönemlerde görev yapan İl Başkanlarımızdan sahada aktif görev almalarını rica eden, düşünce ve görüşlerini alan İl Başkanımız Barış AYTEN; Değerli Parti Büyüklerimiz bize büyük bir moral ve özgüven aşıladılar. Kuvai Milliye ruhuyla büyük bir mücadeleyi birlikte omuzlayacağız dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.