İSTİHDAM VE MESLEKİ EĞİTİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI

YAŞAM 30.01.2017 - 17:33, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3900+ kez okundu.
 

İSTİHDAM VE MESLEKİ EĞİTİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu (İİMEK) Olağan Toplantısı Vali Şerif Yılmaz Başkanlığında yapıldı.
Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü toplantı salonunda Vali Yılmaz Başkanlığında gerçekleşen toplantıya Vali Yardımcısı Mehmet Yıldız, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Duygulu, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ramazan Erdim, Ticaret İl Müdür V. A. Sacide Çağlar, İl Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürü İsmail Türe, Şeker Fabrikası Müdürü Nurettin Örgül, İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Şahin Tecik, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Süleyman Çakıcı, BAKA Burdur Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Sinan Mesuter, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik ve diğer kurul üyeleri katıldı. Toplantının açılışında bir konuşma yapan Vali Yılmaz, “2016 yılını hayırlısıyla bitirmiş olduk. 2016 yılında TR Bölgesi olarak işsizlikte yüzde 9,8 ile 15. Sıradayız. Bu iyi bir rakam bölge olarak bakıldığında. İşsiz toplam 8 bin 202 kayıtlı kişi var. 2016 yılı itibariyle İŞ-KUR’un açtığı kurslar ve iş başı eğitimler dahil olmak üzere tüm programların toplamı 493’dür. 2016 yılında işe yerleştirme rakamımız ise 2 bin 831 kişidir. 2017 yılı için yapacak olduğumuz planlamayla beraber hem kamunun, hem özel sektörün ihtiyacı olan ve geriye dönük turizm de dahil olmak üzere yapmamız gereken planlamalar olabilir. Planlamalarla ilgili teklifleri burada değerlendirip 2017 yılı faaliyetleriyle ilgili nihai kararı burada gerçekleştirmiş olacağız. 2017 yılının da ülkemize, milletimize ve Burdur’umuza hayırlı olmasını diliyorum." dedi. İŞ-KUR İl Müdürlüğü personeli tarafından İİMEK 2016 Yılı, yıllık faaliyet raporu sunumu yapıldı. Toplantının devamında 2017 yılı İŞ-KUR iş gücü eğitim planı görüşülerek karara bağlandı. Toplantı yeni dönem İİMEK Yürütme Kurulu üyeleri belirlenmesinin akabinde sona erdi.  
İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu (İİMEK) Olağan Toplantısı Vali Şerif Yılmaz Başkanlığında yapıldı.

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü toplantı salonunda Vali Yılmaz Başkanlığında gerçekleşen toplantıya Vali Yardımcısı Mehmet Yıldız, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Duygulu, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ramazan Erdim, Ticaret İl Müdür V. A. Sacide Çağlar, İl Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürü İsmail Türe, Şeker Fabrikası Müdürü Nurettin Örgül, İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Şahin Tecik, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Süleyman Çakıcı, BAKA Burdur Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Sinan Mesuter, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik ve diğer kurul üyeleri katıldı.

Toplantının açılışında bir konuşma yapan Vali Yılmaz, “2016 yılını hayırlısıyla bitirmiş olduk. 2016 yılında TR Bölgesi olarak işsizlikte yüzde 9,8 ile 15. Sıradayız. Bu iyi bir rakam bölge olarak bakıldığında. İşsiz toplam 8 bin 202 kayıtlı kişi var. 2016 yılı itibariyle İŞ-KUR’un açtığı kurslar ve iş başı eğitimler dahil olmak üzere tüm programların toplamı 493’dür. 2016 yılında işe yerleştirme rakamımız ise 2 bin 831 kişidir. 2017 yılı için yapacak olduğumuz planlamayla beraber hem kamunun, hem özel sektörün ihtiyacı olan ve geriye dönük turizm de dahil olmak üzere yapmamız gereken planlamalar olabilir. Planlamalarla ilgili teklifleri burada değerlendirip 2017 yılı faaliyetleriyle ilgili nihai kararı burada gerçekleştirmiş olacağız. 2017 yılının da ülkemize, milletimize ve Burdur’umuza hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

İŞ-KUR İl Müdürlüğü personeli tarafından İİMEK 2016 Yılı, yıllık faaliyet raporu sunumu yapıldı. Toplantının devamında 2017 yılı İŞ-KUR iş gücü eğitim planı görüşülerek karara bağlandı. Toplantı yeni dönem İİMEK Yürütme Kurulu üyeleri belirlenmesinin akabinde sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.