BURDUR ASKON ŞUBE YÖNETİMİNDE KAN DEĞİŞİKLİĞİ

YAŞAM 23.02.2017 - 16:12, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4349+ kez okundu.
 

BURDUR ASKON ŞUBE YÖNETİMİNDE KAN DEĞİŞİKLİĞİ

ASKON Burdur Şube Başkanı Hasan Hüseyin Yalçın yerine Burdur’un sevilen işadamı ve siyasetçi kimliği ile Volkan Mengi seçildi.
Burdur ASKON (Anadolu Aslanları İşadamları Derneği ) görev değişikliği. Gidildi. (ASKON) Burdur Şube Başkanı Hasan Hüseyin Yalçın yerine ise Burdur’un sevilen işadamı ve siyasetçi figürlerinden biri olan Volkan Mengi seçildi. Uzun süredir iş dünyasının ve siyasi arenanın içinde yoğrulan taze kan olarak nitelendiren Volkan Mengi’nin yönetimde önemli çalışmalarda bulunması beklenmektedir. Yeni Başkan Volkan Mengi yaptığı açıklamada, “(ASKON) Anadolu da iş dünyasının içinde faaliyet gösteren bir işadamları derneği olarak, ülkeye önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Bu güne kadar faaliyetlerinin temelinde, yüksek ahlak ve erdemli işadamı yetiştirmeyi merkeze alan iş dünyasındaki üyelerinin kişisel, kurumsal ve ticari gelişimini hedefleyen, sadece kendini değil tüm insanlığı düşünen, Hakkın ve haklının yanında olan, ticaretin helal, faizin haram kılındığı inancıyla, üyelerini daha çok daha değeri yüksek üretmeye teşvik eden ve dünyanın, bütün pazarlarına ulaşmasını sağlayan faaliyetler icra eden, Türkiye’nin en güçlü sivil toplum kuruluşlarından biri olarak bilinmektedir.    ASKON olarak asıl meselemiz, erdem toplumunu zihinlere işleyebilmektir. Eskiyi çok iyi görmek ve geleceğe aktarmaktır. Yenidünyanın kapılarını ise üyelerine açık tutmanın çabasını gösterecektir. Çünkü yarın dünya denilen toplumun içinde yaşadığımız her gün için bu ömür için hesaba çekileceğiz” dedi. Başkan Volkan Mengi açıklamasının devamında, “Tüm üyelerimize, tüm ASKON  Dostlarına, Burdur’lu hemşerilerime en derin kalbi şükranlarımı sunuyorum.  ASKON Yönetim Kurulu Başkanlığı’nın çok kolay bir görev olmadığını, aileden ve işten fedakârlık gerektirdiğini biliyorum. Bu görevin ne tür sorumluluklar içerdiğinin de bilincindeyim. Yönetim Kurulundaki her  arkadaşlarımın aynı sorumluluğu taşıdığına inanıyorum.Askon’un tüzüğü, değerleri ve amaçları doğrultusunda görevimizi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağız.  Başarılı olabilmemiz, bizim gayretimiz kadar sizlerin destek ve katkılarına da bağlıdır. Geçen dönemlerde olduğu gibi bu dönemde de desteklerinizi ve duaları bizden esirgemeyeceğinize inancım tamdır.  Bugüne kadar gündeme getirdiği sorunlar ve çözüm önerileriyle örnek olan kuruluşumuzda; yeni dönemde de istişare toplantıları, tecrübe paylaşım toplantıları, sektör buluşmaları, dost meclis toplantıları, eğitim toplantıları, konferans ve panellerle değerli üyelerimize, ilimize, bölgemize, ülkemize ve tüm insanlığa katkılar sağlamaya çalışacağız. Bunun yanında üyelerimizin kaynaşması açısından önemli gördüğümüz sosyal faaliyetlerimize de devam edecek.”dedi.   Volkan Mengi Başkanlığındaki ASKON’un yeni yönetimi şu isimlerden oluştu. Yönetim Kurulu: Volkan MENGİ, Hasan Hüseyin YALÇIN , Ferit ERÖZ, Hüseyin OKAN, Necati AKHAN, Ömer ONGUN,Mehmet İZGİ, Kadir YILDIRIM, Halil ÇİÇEK,Deniz KURT , Ayhan ÖZDEMİR ,Tevfik ŞENER ,Fatıma KÜÇÜKKAPLAN ,Selami MENGİ , Veysel Mutlu  Denetim Kurulu Güner ARSLAN, Nuh DURAL , Hamza AKÇAY , Murat Taşlıoğlu ,Ali Osman GÖL , Alaaddin KALKAN yer aldı.   
ASKON Burdur Şube Başkanı Hasan Hüseyin Yalçın yerine Burdur’un sevilen işadamı ve siyasetçi kimliği ile Volkan Mengi seçildi.

Burdur ASKON (Anadolu Aslanları İşadamları Derneği ) görev değişikliği. Gidildi. (ASKON) Burdur Şube Başkanı Hasan Hüseyin Yalçın yerine ise Burdur’un sevilen işadamı ve siyasetçi figürlerinden biri olan Volkan Mengi seçildi. Uzun süredir iş dünyasının ve siyasi arenanın içinde yoğrulan taze kan olarak nitelendiren Volkan Mengi’nin yönetimde önemli çalışmalarda bulunması beklenmektedir.

Yeni Başkan Volkan Mengi yaptığı açıklamada, “(ASKON) Anadolu da iş dünyasının içinde faaliyet gösteren bir işadamları derneği olarak, ülkeye önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Bu güne kadar faaliyetlerinin temelinde, yüksek ahlak ve erdemli işadamı yetiştirmeyi merkeze alan iş dünyasındaki üyelerinin kişisel, kurumsal ve ticari gelişimini hedefleyen, sadece kendini değil tüm insanlığı düşünen, Hakkın ve haklının yanında olan, ticaretin helal, faizin haram kılındığı inancıyla, üyelerini daha çok daha değeri yüksek üretmeye teşvik eden ve dünyanın, bütün pazarlarına ulaşmasını sağlayan faaliyetler icra eden, Türkiye’nin en güçlü sivil toplum kuruluşlarından biri olarak bilinmektedir.  

 ASKON olarak asıl meselemiz, erdem toplumunu zihinlere işleyebilmektir. Eskiyi çok iyi görmek ve geleceğe aktarmaktır. Yenidünyanın kapılarını ise üyelerine açık tutmanın çabasını gösterecektir. Çünkü yarın dünya denilen toplumun içinde yaşadığımız her gün için bu ömür için hesaba çekileceğiz” dedi.

Başkan Volkan Mengi açıklamasının devamında, “Tüm üyelerimize, tüm ASKON  Dostlarına, Burdur’lu hemşerilerime en derin kalbi şükranlarımı sunuyorum.  ASKON Yönetim Kurulu Başkanlığı’nın çok kolay bir görev olmadığını, aileden ve işten fedakârlık gerektirdiğini biliyorum. Bu görevin ne tür sorumluluklar içerdiğinin de bilincindeyim. Yönetim Kurulundaki her  arkadaşlarımın aynı sorumluluğu taşıdığına inanıyorum.Askon’un tüzüğü, değerleri ve amaçları doğrultusunda görevimizi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağız.  Başarılı olabilmemiz, bizim gayretimiz kadar sizlerin destek ve katkılarına da bağlıdır.

Geçen dönemlerde olduğu gibi bu dönemde de desteklerinizi ve duaları bizden esirgemeyeceğinize inancım tamdır.  Bugüne kadar gündeme getirdiği sorunlar ve çözüm önerileriyle örnek olan kuruluşumuzda; yeni dönemde de istişare toplantıları, tecrübe paylaşım toplantıları, sektör buluşmaları, dost meclis toplantıları, eğitim toplantıları, konferans ve panellerle değerli üyelerimize, ilimize, bölgemize, ülkemize ve tüm insanlığa katkılar sağlamaya çalışacağız. Bunun yanında üyelerimizin kaynaşması açısından önemli gördüğümüz sosyal faaliyetlerimize de devam edecek.”dedi.

 

Volkan Mengi Başkanlığındaki ASKON’un yeni yönetimi şu isimlerden oluştu. Yönetim Kurulu: Volkan MENGİ,

Hasan Hüseyin YALÇIN , Ferit ERÖZ, Hüseyin OKAN, Necati AKHAN, Ömer ONGUN,Mehmet İZGİ, Kadir YILDIRIM, Halil ÇİÇEK,Deniz KURT , Ayhan ÖZDEMİR ,Tevfik ŞENER ,Fatıma KÜÇÜKKAPLAN ,Selami MENGİ , Veysel Mutlu  Denetim Kurulu Güner ARSLAN, Nuh DURAL , Hamza AKÇAY , Murat Taşlıoğlu ,Ali Osman GÖL , Alaaddin KALKAN yer aldı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.