TEFENNİ BELEDİYESİ HAL KURMA ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

EKONOMİ 08.03.2017 - 21:19, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3553+ kez okundu.
 

TEFENNİ BELEDİYESİ HAL KURMA ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

Üreticilerimizi direkt tüketiciler ile buluşturmak amacıyla sebze, meyve hali yapımı için çalışmalara hız verdik.
Tefenni İlçemizde her geçen gün artmakta olan, seracılık faaliyetleri ve alıcıların jeolojik yapısından dolayı rağbet gösterdiği ürünlerimizi, direkt tüketici ile buluşturmak amacıyla sebze, meyve hali yapımı için çalışmalara hız verdik. Belediye Başkanımız Ümit ALAGÖZ ve ekibi dün akşam Antalya’daki girişimciler ve hal işletmecileri ile bir araya geldi. Hal kurulması konusunda neler yapılması gerektiği hakkında işletmeci ve girişimciler ile fikir alışverişinde bulunuldu. İlçemizdeki toprakların verimliliği ve ürünlerin kaliteli olduğunu belirten işletmeciler, hal yapımı konusunda Belediye Başkanımızdan her türlü desteği beklediklerini ifade ettiler. Sn. ALAGÖZ altyapı ve arazi tespiti konusunda uygun bulduğu yerler konusunda krokileri gösterirken, yapılacak olan halin hem üreticiye hem ilçe halkımıza yarar getireceğini söyledi. Bu projede gereken her türlü fedakârlığı yapacağını ve girişimcilerin arkasında değil yanlarında yer alarak kendisinin öncülüğünü yaptığı bu projenin tamamlanacağının teminatını verdi. Başkan ALAGÖZ sosyal medya hesabından da duyurduğu proje hakkında şunları söyledi: Hem İlçe Halkımız, hemde seracılık faaliyeti gösteren vatandaşlarımız açısından İlçemize çok büyük getirisi olacağına inandığımız TEFENNİ HAL PROJESİNİ en kısa zamanda hayata geçireceğimizi, her şeyin en güzelini hakeden kıymetli Tefennili hemşerilerimize bildirir, saygılarımı sunarım.  
Üreticilerimizi direkt tüketiciler ile buluşturmak amacıyla sebze, meyve hali yapımı için çalışmalara hız verdik.

Tefenni İlçemizde her geçen gün artmakta olan, seracılık faaliyetleri ve alıcıların jeolojik yapısından dolayı rağbet gösterdiği ürünlerimizi, direkt tüketici ile buluşturmak amacıyla sebze, meyve hali yapımı için çalışmalara hız verdik.

Belediye Başkanımız Ümit ALAGÖZ ve ekibi dün akşam Antalya’daki girişimciler ve hal işletmecileri ile bir araya geldi. Hal kurulması konusunda neler yapılması gerektiği hakkında işletmeci ve girişimciler ile fikir alışverişinde bulunuldu.

İlçemizdeki toprakların verimliliği ve ürünlerin kaliteli olduğunu belirten işletmeciler, hal yapımı konusunda Belediye Başkanımızdan her türlü desteği beklediklerini ifade ettiler. Sn. ALAGÖZ altyapı ve arazi tespiti konusunda uygun bulduğu yerler konusunda krokileri gösterirken, yapılacak olan halin hem üreticiye hem ilçe halkımıza yarar getireceğini söyledi. Bu projede gereken her türlü fedakârlığı yapacağını ve girişimcilerin arkasında değil yanlarında yer alarak kendisinin öncülüğünü yaptığı bu projenin tamamlanacağının teminatını verdi.

Başkan ALAGÖZ sosyal medya hesabından da duyurduğu proje hakkında şunları söyledi:

Hem İlçe Halkımız, hemde seracılık faaliyeti gösteren vatandaşlarımız açısından İlçemize çok büyük getirisi olacağına inandığımız TEFENNİ HAL PROJESİNİ en kısa zamanda hayata geçireceğimizi, her şeyin en güzelini hakeden kıymetli Tefennili hemşerilerimize bildirir, saygılarımı sunarım
.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.