AK PARTİ’DE ÜÇ DÖNEM KURALI YEREL YÖNETİMLER İÇİN GEÇERLİ Mİ?

SİYASET 09.05.2017 - 13:23, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4657+ kez okundu.
 

AK PARTİ’DE ÜÇ DÖNEM KURALI YEREL YÖNETİMLER İÇİN GEÇERLİ Mİ?

Burdur AK Parti İl Başkanı Süleyman Faki ve Basın ve Halkla İlişkiler Başkanlığı, görevine getirilen Halil Çiçek yerel ve yaygın basın mensupları ile bir araya geldi.
       Burdur AK Parti İl Başkanı Süleyman Faki, AK Parti Basın ve Halkla İlişkiler Başkanlığı, görevine yeni getirilen Halil Çiçek ile Burdur da görev yapan yerel ve yaygın basın mensuplarını tanıştırmak için böyle bir toplantıyı düzenledik. Esasen partimizin kurullarında görev yapan arkadaşlarımızdan bir çoğunu kısa süreler ile görev yaptırmak gibi bir kural koyduk ve buna uyuyoruz. Yeni arkadaşın bu göreve başlamasının altında yatan nedende aslında budur dedi.         ÜÇ DÖNEM KURALI YEREL YÖNETİMLER İÇİNDE UYGULANABİLİR Biliyorsunuz AK Parti Genel Merkez Yönetiminin, Milletvekilleri için uyguladığı üç dönem kuralının şu anda yerel yönetimler için uygulanıp uygulanmayacağı belli değil. Ancak partimiz tarafından ise daha önce alınmış ve Milletvekilliği için uygulanmış bir kuralı var. Biz başarısına başarısızlığına bile bakmadan bir dönem bu arkadaşlarımızı dinlenmeye genel merkezin inisiyatifi ile alacağız. Elbette şu anda bunları değerlendirmek için enken, yerel seçimlere de 1.5 sene kaldı. Bütün bunlar Genel Merkezimiz tarafından değerlendirilecektir.     AK PARTİ OLARAK İL MERKEZİ VE İLÇELERİ DEĞERLENDİRİYORUZ. Burdur AK Parti İl Teşkilatı olarak sahadaki çalışmalarımız sürekli olarak devam ediyor. Ülkemizin çok yakın zamanda bir referandumdan çıktığını hepimiz biliyoruz. Burdur da daha önce Belediye Başkanı, AK Parti adayının kazandığı ve iki dönem yönetimde bulunduğu bir dönem yaşandı. Şu anda ise CHP’den bir Belediye Başkanı görevi sürdürmektedir. Yerel seçimlerde CHP’de  Belediye Başkan Adayı 4500 gibi bir farkla seçildi. Bunun altında yatan neden FETÖ, terör örgütünün bunu da kullandığı yönündeki kuşkularımız bulunmaktadır. Öte yandan referandum da partimizin de bu referandumda 1500 oy farkı ile öne geçtiğini burada hatırlatmak isterim dedi.          AK PARTİ OLARAK İL GENELİNDE BAŞARIYI HEDEFLİYORUZ Burdur genelinde il merkezi ve ilçelerde yerel seçimlerde başarıyı hedefliyoruz. Onun içinde aday veya adaylar üzerinde titiz bir çalışma yürütüyoruz. AK Parti olarak bize başarıyı kim getirebilirse bizim adayımız mutlaka o kişi olacaktır. Elbette partimize hizmetleri olan kişileri göz ardı ediyoruz anlamında çalışmalar yapmayacağız. Sözlerimin başında da söylediğim gibi üç dönem uygulaması sonucu dinlenmeye alınacak arkadaşlarımız için takdir genel merkezimizin olacaktır.  
Burdur AK Parti İl Başkanı Süleyman Faki ve Basın ve Halkla İlişkiler Başkanlığı, görevine getirilen Halil Çiçek yerel ve yaygın basın mensupları ile bir araya geldi.

       Burdur AK Parti İl Başkanı Süleyman Faki, AK Parti Basın ve Halkla İlişkiler Başkanlığı, görevine yeni getirilen Halil Çiçek ile Burdur da görev yapan yerel ve yaygın basın mensuplarını tanıştırmak için böyle bir toplantıyı düzenledik. Esasen partimizin kurullarında görev yapan arkadaşlarımızdan bir çoğunu kısa süreler ile görev yaptırmak gibi bir kural koyduk ve buna uyuyoruz. Yeni arkadaşın bu göreve başlamasının altında yatan nedende aslında budur dedi.

        ÜÇ DÖNEM KURALI YEREL YÖNETİMLER İÇİNDE UYGULANABİLİR

Biliyorsunuz AK Parti Genel Merkez Yönetiminin, Milletvekilleri için uyguladığı üç dönem kuralının şu anda yerel yönetimler için uygulanıp uygulanmayacağı belli değil. Ancak partimiz tarafından ise daha önce alınmış ve Milletvekilliği için uygulanmış bir kuralı var. Biz başarısına başarısızlığına bile bakmadan bir dönem bu arkadaşlarımızı dinlenmeye genel merkezin inisiyatifi ile alacağız. Elbette şu anda bunları değerlendirmek için enken, yerel seçimlere de 1.5 sene kaldı. Bütün bunlar Genel Merkezimiz tarafından değerlendirilecektir.

    AK PARTİ OLARAK İL MERKEZİ VE İLÇELERİ DEĞERLENDİRİYORUZ.

Burdur AK Parti İl Teşkilatı olarak sahadaki çalışmalarımız sürekli olarak devam ediyor. Ülkemizin çok yakın zamanda bir referandumdan çıktığını hepimiz biliyoruz. Burdur da daha önce Belediye Başkanı, AK Parti adayının kazandığı ve iki dönem yönetimde bulunduğu bir dönem yaşandı. Şu anda ise CHP’den bir Belediye Başkanı görevi sürdürmektedir. Yerel seçimlerde CHP’de  Belediye Başkan Adayı 4500 gibi bir farkla seçildi. Bunun altında yatan neden FETÖ, terör örgütünün bunu da kullandığı yönündeki kuşkularımız bulunmaktadır. Öte yandan referandum da partimizin de bu referandumda 1500 oy farkı ile öne geçtiğini burada hatırlatmak isterim dedi.

         AK PARTİ OLARAK İL GENELİNDE BAŞARIYI HEDEFLİYORUZ

Burdur genelinde il merkezi ve ilçelerde yerel seçimlerde başarıyı hedefliyoruz. Onun içinde aday veya adaylar üzerinde titiz bir çalışma yürütüyoruz. AK Parti olarak bize başarıyı kim getirebilirse bizim adayımız mutlaka o kişi olacaktır. Elbette partimize hizmetleri olan kişileri göz ardı ediyoruz anlamında çalışmalar yapmayacağız. Sözlerimin başında da söylediğim gibi üç dönem uygulaması sonucu dinlenmeye alınacak arkadaşlarımız için takdir genel merkezimizin olacaktır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.