BAŞKAN KEYİK 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

DİĞER 18.05.2017 - 12:34, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3774+ kez okundu.
 

BAŞKAN KEYİK 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, "Bizi gelecek için umutlandıran, gençlerimizin girişimci, dinamik ve ülke sevgisiyle dolu yürekleridir" dedi. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı KEYİK, Türkiye Cumhuriyeti'nin medeniyetler yarışında hızla yol almasını, gençlerimizin ve genç fikirlerin sağlayacağını ifade etti.  Ulu Önder Atatürk'ün Samsun'a çıkışıyla başlayan milli mücadele sürecinin, bugün dünyanın en büyük ekonomileri arasına girme mücadelesi şeklinde devam ettiğini bildiren KEYİK, "Ülkemizi, 'güçlü ekonomi, kaliteli demokrasi' anlayışıyla gelişmişlik açısından en ileriye taşımak görevimiz" diye konuştu. BUTSO Başkanı KEYİK  mesajında şu ifadeleri kullandı: "Milli mücadele ateşini yakan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a ayak basışının 98'inci yıldönümünü yaşarken, Türkiye Cumhuriyeti'nin ne kadar büyük zorluklar ve mücadeleler içerisinde kurulduğunu ve bugünlere geldiğini; aziz şehitlerimize minnet ve şükran duygularıyla bir kez daha idrak etmekteyiz. Ulu Önder Atatürk'ün bu anlamlı günü, özellikle gençlerimize bayram olarak hediye etmesinin derin anlamını elbette ki çok iyi bilmekteyiz. Atatürk, 'Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizlersiniz.' diyerek gençlere olan güvenini açıkça ortaya koymuştu. 'Bir gün ulusu sizin gibi beni anlamış gençliğe bırakacağımdan çok memnun ve mesudum' diyen Atatürk'ü ve onun çizdiği çağdaş çizgiyi anlamış, özümsemiş gençlerimiz; hiç şüphesiz bu emaneti ilelebet payidar kılacaktır. Bizler iş dünyası olarak Atamızın izindeyiz. O'nun gençlere duyduğu güveni, inancı da aynen taşıyoruz. Gençlerimizi iyi yetiştirmek, onlara iş bulmak, çare üretmek durumundayız. Onun için daha fazla yatırım yapmamız, daha çok girişimci oluşturmamız gerekmekte. Bu gerçekten yola çıkarak devletiyle, milletiyle, iş dünyasıyla hep beraber gençliğimize sahip çıkmak, onların önünü açmak zorundayız. Tarihimizin bu anlamlı gününün yıldönümünde, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası adına, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının kutlu olmasını diliyor, gazilerimizi ve şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum."  
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, "Bizi gelecek için umutlandıran, gençlerimizin girişimci, dinamik ve ülke sevgisiyle dolu yürekleridir" dedi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı KEYİK, Türkiye Cumhuriyeti'nin medeniyetler yarışında hızla yol almasını, gençlerimizin ve genç fikirlerin sağlayacağını ifade etti. 

Ulu Önder Atatürk'ün Samsun'a çıkışıyla başlayan milli mücadele sürecinin, bugün dünyanın en büyük ekonomileri arasına girme mücadelesi şeklinde devam ettiğini bildiren KEYİK, "Ülkemizi, 'güçlü ekonomi, kaliteli demokrasi' anlayışıyla gelişmişlik açısından en ileriye taşımak görevimiz" diye konuştu.

BUTSO Başkanı KEYİK  mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Milli mücadele ateşini yakan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a ayak basışının 98'inci yıldönümünü yaşarken, Türkiye Cumhuriyeti'nin ne kadar büyük zorluklar ve mücadeleler içerisinde kurulduğunu ve bugünlere geldiğini; aziz şehitlerimize minnet ve şükran duygularıyla bir kez daha idrak etmekteyiz.

Ulu Önder Atatürk'ün bu anlamlı günü, özellikle gençlerimize bayram olarak hediye etmesinin derin anlamını elbette ki çok iyi bilmekteyiz. Atatürk, 'Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizlersiniz.' diyerek gençlere olan güvenini açıkça ortaya koymuştu. 'Bir gün ulusu sizin gibi beni anlamış gençliğe bırakacağımdan çok memnun ve mesudum' diyen Atatürk'ü ve onun çizdiği çağdaş çizgiyi anlamış, özümsemiş gençlerimiz; hiç şüphesiz bu emaneti ilelebet payidar kılacaktır.

Bizler iş dünyası olarak Atamızın izindeyiz. O'nun gençlere duyduğu güveni, inancı da aynen taşıyoruz. Gençlerimizi iyi yetiştirmek, onlara iş bulmak, çare üretmek durumundayız. Onun için daha fazla yatırım yapmamız, daha çok girişimci oluşturmamız gerekmekte. Bu gerçekten yola çıkarak devletiyle, milletiyle, iş dünyasıyla hep beraber gençliğimize sahip çıkmak, onların önünü açmak zorundayız.

Tarihimizin bu anlamlı gününün yıldönümünde, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası adına, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının kutlu olmasını diliyor, gazilerimizi ve şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.