CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU GÜVEN PARK'DAN YÜRÜYÜŞÜ BAŞLATTI

SİYASET 15.06.2017 - 11:31, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3498+ kez okundu.
 

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU GÜVEN PARK'DAN YÜRÜYÜŞÜ BAŞLATTI

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Güvenpark'tan başlatacağı ve İstanbul Maltepe'ye kadar sürdüreceği yürüyüşle ilgili konuştu.
Kılıçdaroğlu şunları söyledi: 'Adalet Yürüyüşü'ne başlıyorum. Umarım vicdanları sağır olanlar bize duyarlar. Biz gerginlik kavga istemiyoruz, biz hapishanede gazeteciler istemiyoruz. Bunlar bize acı veriyor. Bir bedel ödemek gerekiyorsa o bedeli ben ödeyeceğim demiştim. Şimdi yürüyüşe başlıyorum. Bu yürüyüş son olmayacak. Kılıçdaroğlu'nun yürüyüş başlatacağı Güvenpark polis tarafından kapatıldı. Parkın güvenlik araması için kapatıldığı belirtildi. Polis ekipleri, vatandaşları üst aramasından sonra Güvenpark'a almaya başladı. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve bazı CHP'li vekiller Güvenpark'a geldi.  Kemal Kılıçdaroğlu Güvenpark'a geldi.  Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da Ankara'daki evinden çıktı. Eşi ve oğluyla Güvenpark'a doğru yola çıkan Kılıçdaroğlu, evinin önünde gazetecilere şu açıklamayı yaptı: 'Adalet Yürüyüşü'ne başlıyorum. Umarım vicdanları sağır olanlar bize duyarlar. Biz gerginlik kavga istemiyoruz, biz hapishanede gazeteciler istemiyoruz. Bunlar bize acı veriyor. Bir bedel ödemek gerekiyorsa o bedeli ben ödeyeceğim demiştim. Şimdi yürüyüşe başlıyorum. Bu yürüyüş son olmayacak.  28 GÜN SÜRMESİ BEKLENİYOR Ankara Güvenpark'tan başlayacak ve Maltepe Cezaevi'nde son bulacağı belirtilen yürüyüşte, Kemal Kılıçdaroğlu'nun günde 18 km katedeceği belirtildi. NTV'nin haberine göre, Kılıçdaroğlu ve CHP'lilerin yürüyüşünün 28 gün sürmesi bekleniyor. 69 yaşındaki CHP Lideri'nin, bu nedenle yürüyüşün yaratabileceği sıkıntıları kendisiyle paylaşanlara, "Siz kendinize bakın" şeklinde yanıt verdiği gelen bilgiler arasında.   Ankara'da bazı yollar kapatılacak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Güvenpark'tan başlatacağı yürüyüş nedeniyle Ankara'daki bazı yollar trafiğe kapatılacak. Ankara Valiliğinden yapılan açıklamada, saat 09.30 itibarıyla Kolej kavşağı-Anadolu Meydanı (Tandoğan), Atatürk Bulvarı Meşrutiyet Caddesi kesişimi-Ulus kavşağı, saat 11.00 itibarıyla Erbakan Meydanı-Baruthane kavşağı, Ulus Meydanı-Baruthane kavşağı, Demokrasi Meydanı (tren garı kavşağı)-Baruthane kavşağı arasında kalan cadde ve sokakların trafiğe kapatılacağı bildirildi. Açıklamada, etkinlik sona erene kadar 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı'ndaki tüm metro durağı girişlerinin saat 08.00'den sonra kapatıldığı ifade edilerek, seferlerin bir önceki ya da bir sonraki duraktan sağlanacağı duyuruldu. Valilik, vatandaşlardan, mağduriyet yaşamamaları için trafiğe kapanacak yollar ile metro ulaşım durumunu dikkate almalarını istedi.  
CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Güvenpark'tan başlatacağı ve İstanbul Maltepe'ye kadar sürdüreceği yürüyüşle ilgili konuştu.

Kılıçdaroğlu şunları söyledi: 'Adalet Yürüyüşü'ne başlıyorum. Umarım vicdanları sağır olanlar bize duyarlar. Biz gerginlik kavga istemiyoruz, biz hapishanede gazeteciler istemiyoruz. Bunlar bize acı veriyor. Bir bedel ödemek gerekiyorsa o bedeli ben ödeyeceğim demiştim. Şimdi yürüyüşe başlıyorum. Bu yürüyüş son olmayacak. Kılıçdaroğlu'nun yürüyüş başlatacağı Güvenpark polis tarafından kapatıldı. Parkın güvenlik araması için kapatıldığı belirtildi. Polis ekipleri, vatandaşları üst aramasından sonra Güvenpark'a almaya başladı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve bazı CHP'li vekiller Güvenpark'a geldi. 

Kemal Kılıçdaroğlu Güvenpark'a geldi. 

Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da Ankara'daki evinden çıktı. Eşi ve oğluyla Güvenpark'a doğru yola çıkan Kılıçdaroğlu, evinin önünde gazetecilere şu açıklamayı yaptı: 'Adalet Yürüyüşü'ne başlıyorum. Umarım vicdanları sağır olanlar bize duyarlar. Biz gerginlik kavga istemiyoruz, biz hapishanede gazeteciler istemiyoruz. Bunlar bize acı veriyor. Bir bedel ödemek gerekiyorsa o bedeli ben ödeyeceğim demiştim. Şimdi yürüyüşe başlıyorum. Bu yürüyüş son olmayacak. 

28 GÜN SÜRMESİ BEKLENİYOR

Ankara Güvenpark'tan başlayacak ve Maltepe Cezaevi'nde son bulacağı belirtilen yürüyüşte, Kemal Kılıçdaroğlu'nun günde 18 km katedeceği belirtildi. NTV'nin haberine göre, Kılıçdaroğlu ve CHP'lilerin yürüyüşünün 28 gün sürmesi bekleniyor. 69 yaşındaki CHP Lideri'nin, bu nedenle yürüyüşün yaratabileceği sıkıntıları kendisiyle paylaşanlara, "Siz kendinize bakın" şeklinde yanıt verdiği gelen bilgiler arasında.

 

Ankara'da bazı yollar kapatılacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Güvenpark'tan başlatacağı yürüyüş nedeniyle Ankara'daki bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Ankara Valiliğinden yapılan açıklamada, saat 09.30 itibarıyla Kolej kavşağı-Anadolu Meydanı (Tandoğan), Atatürk Bulvarı Meşrutiyet Caddesi kesişimi-Ulus kavşağı, saat 11.00 itibarıyla Erbakan Meydanı-Baruthane kavşağı, Ulus Meydanı-Baruthane kavşağı, Demokrasi Meydanı (tren garı kavşağı)-Baruthane kavşağı arasında kalan cadde ve sokakların trafiğe kapatılacağı bildirildi.

Açıklamada, etkinlik sona erene kadar 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı'ndaki tüm metro durağı girişlerinin saat 08.00'den sonra kapatıldığı ifade edilerek, seferlerin bir önceki ya da bir sonraki duraktan sağlanacağı duyuruldu.

Valilik, vatandaşlardan, mağduriyet yaşamamaları için trafiğe kapanacak yollar ile metro ulaşım durumunu dikkate almalarını istedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.